Resums dels equips Alevins (7 i 8 d’abril)

ALEVÍ A 3-1 CEF Gavà C

Els colomencs van portar la iniciativa del partit i van dominar la possessió arribant a tenir númerosas ocasions de gol. Teo va avançar a la Grama i amb aquest 1-0 van aguantar bé. En una acció de servei de banda va arribar el 1-1. La reacció local va ser ràpida amb un gol de falta d’Omar. Amb 2-1 el Gavà va tenir moltes clares però la Fundació es va defensar bé i no va encaixar gol. Marcos en una transició va fer el definitiu 3-1.

Los colomenses llevaron la iniciativa del partido y dominaron la posesión llegando a tener númerosas ocasiones de gol. Teo adelantó a la Grama y con ese 1-0 aguantaron bien. En una acción de saque de banda llegó el 1-1. La reacción local fue rápida con un gol de falta de Omar. Con 2-1 el Gavà tuvo muchas claras pero la Fundació se defendió bien y no encajó gol. Marcos en una transición hizo el definitivo 3-1.

ALEVÍ B 2-2 CE Mercantil D

Partit complicat per a la Grama contra un rival de la part mitja alta. Els colomencs van completar una bona primera meitat marxant al descans 2-0, el primer gol aprofitant els espais posteriors del rival i el segon en un córner. A la segona meitat els locals van baixar el llistó i el Mercantil ho va aprofitar, tot i així la Grama va enviar fins a quatre xuts contra el pal.

Partido complicado para la Grama contra un rival de la parte media alta. Los colomenses completaron una buena primera mitad marchando al descanso 2-0, el primer gol aprovechando los espacios posteriores del rival y el segundo en un córner. En la segunda mitad los locales bajaron el listón y el Mercantil lo aprovechó, aún así la Grama envió hasta cuatro chutes contra el palo.

Unificación Llefià 4-2 ALEVÍ C

Amb moltes baixes els colomencs van competir davant el líder. Un mal segon quart va afavorir a la Llefià que es va posar 3-0 amunt. Una segona part espectacular de la Grama va fer que aconseguiran reduir la diferència a un gol. Ja en els últims minuts una pilota llarga valdria el definitiu 4-2.

Con muchas bajas los colomenses compitieron ante el líder. Un mal segundo cuarto favoreció a la Llefià que se puso 3-0 arriba. Una segunda parte espectacular de la Grama hizo que lograrán reducir la diferencia a un gol. Ya en los últimos minutos un balón largo valdría el definitivo 4-2.

ALEVÍ D 1-3 PB Cinc Copes B

Partidàs de la Grama contra un rival directe, sent molt superiors en tots els aspectes, excepte de cara a porteria. Els colomencs es van avançar en començar la segona meitat, i seguidament amb un golàs empataven els visitants. A falta de 20 segons per al final del tercer quart arribava el 1-2 en una falta directa des del mig camp. La Grama va buscar i va tenir moltes ocasions per empatar però el gol es va resistir i de nou de falta directa el seu rival li marcava gol.

Partidazo de la Grama ante un rival directo, siendo muy superiores en todos los aspectos, excepto de cara a portería. Los colomenses se adelantaron al empezar la segunda mitad, y seguidamente con un golazo empataban los visitantes. A  falta de 20 segundos para el final del tercer cuarto llegaba el 1-2 en una falta directa desde el medio campo. La Grama buscó y tuvo muchas ocasiones para empatar pero el gol se les resistió y de nuevo de falta directa su rival le marcaba gol.

ALEVÍ E 2-7 CF Racing Vallbona

El conjunt visitant va ser molt superior a la Grama a la primera meitat on van deixar sentenciat el partit. A la segona meitat la Grama va millorar molt però els errors del primer acte els va costar la derrota.

El conjunto visitante fue muy superior a la Grama en la primera mitad donde dejaron sentenciado el partido. En la segunda mitad la Grama mejoró mucho pero los errores del primer acto les costó la derrota.

CF Racing Vallbona 1-8 ALEVÍ F

Partit controlat des del principi pels colomencs que van fer un gran treball. Els visitants van estar molt tranquils, ben posicionats i movent la pilota amb criteri. El resultat va poder ser més voluminós però el porter del Vallbona va estar molt encertat.

Partido controlado desde el principio por los colomenses que hicieron un gran trabajo. Los visitantes estuvieron muy tranquilos, bien posicionados y moviendo el balón con criterio. El resultado pudo ser más abultado pero el portero del Vallbona estuvo muy acertado.

ALEVÍ G 12-3 CF Alzamora E

Golejada a Les Oliveres de la Grama que va quallar un gran partit sent molt superior al seu rival. Els locals van encarrilar la golejada amb un 6-2 al descans gràcies a dos gols de Kilian, Joel de falta, Asier, Alex i dos d’Adri. A la segona meitat els colomencs no van baixar el pistó i van augmentar el resultat amb dos gols d’Asier, un de Víctor, un altre de Kevin i un en pròpia. Els gols visitants van arribar a pilota aturada.

Goleada en Les Oliveres de la Grama que cuajó un gran partido siendo muy superior a su rival. Los locales encarrilaron la goleada con un 6-2 al descanso gracias a dos goles de Kilian, Joel de falta, Asier, Alex y dos de Adri. En la segunda mitad los colomenses no bajaron el pistón y aumentaron el resultado con dos goles de Asier, uno de Víctor, otro de Kevin y uno en propia. Los goles visitantes llegaron a balón parado.