Resums dels equips Benjamins (6 i 7 d’octubre)

Vila Olímpica B 3-2 BENJAMÍ A

Primers dos quarts molt competits on la falta de gol va privar als colomencs de marcar, en canvi els locals si van tenir punteria arribant a la mitja part 2-0. A la segona meitat la Grama va ser molt superior al seu rival arribant a tenir 9 ocasions en 12 minuts. Tot i la derrota els nois van fer un gran treball.

Primeros dos cuartos muy competidos donde la falta de gol privó a los colomenses de marcar, en cambio los locales si tuvieron puntería llegando a la media parte 2-0. En la segunda mitad la Grama fue muy superior a su rival llegando a tener 9 ocasiones en 12 minutos. Pese a la derrota los chicos hicieron un gran trabajo.

Fundació UE Cornellà D 5-2 BENJAMÍ B

Primer quart letal en què el partit es va decidir. Tres contraatacs mortals del Cornellà van penalitzar a la Grama. Els locals van estar mancats de joc però van matar a la contra. A la segona meitat els colomencs es van sobreposar amb un parcial d’1-2 insuficient per remuntar.

Primer cuarto letal en el que el partido se decidió. Tres contraataques mortales del Cornellà penalizaron a la Grama. Los locales estuvieron carentes de juego pero mataron a la contra. En la segunda mitad los colomenses se sobrepusieron con un parcial de 1-2 insuficiente para remontar.

CD Pomar 1-6 BENJAMÍ C

Segon partit i segona victòria consecutiva dels colomencs. La Grama va dominar tot el partit mantenint la possessió i el control en tots els quarts. Els va costar ficar el primer gol tot i tenir bones oportunitats. En l’últim minut del primer quart va arribar el 0-1, després d’una bona centrada de córner d’Arnau i un fort remat de Derek entrant des de segona línia. Amb avantatge al marcador van seguir dominant i combinant molt ràpid.

Segundo partido y segunda victoria consecutiva de los colomenses. La Grama dominó todo el partido manteniendo la posesión y el control en todos los cuartos. Les costó meter el primer gol pese a tener buenas oportunidades. En el último minuto del primer cuarto llegó el 0-1, después de un buen centro de córner de Arnau y un fuerte remate de Derek entrando desde segunda línea. Con ventaja en el marcador siguieron dominando y combinando muy rápido.

FE Hospitalet At. C 4-1 BENJAMÍ D

Primer partit de lliga, on el gram sortir a pels 3 punts des del principi. Es va veure molta igualtat durant els dos primers quarts on els porters van mantenir el 0-0 al marcador. A la represa, els locals es van posar per davant però la Grama va empatar ràpidament. L’últim quart va començar amb un gol en pròpia porta que va enfonsar als colomencs. Van intentar empatar però dos contraatacs del rival van matar el partit.

Primer partido de liga, donde la grama saliÓ a por los 3 puntos desde el principio. Se vio mucha igualdad durante los dos primeros cuartos donde los porteros mantuvieron el 0-0 en el marcador. En la reanudación, los locales se pusieron por delante pero la Grama empató rápidamente. El último cuarto empezó con un gol en propia puerta que hundió a los colomenses. Intentaron empatar pero dos contraataques del rival mataron el partido.

Amistós: FC Martinenc I 3-12 BENJAMÍ E