Primera sortida i victòria del Juvenil B

Dos de dos, el Juvenil B en la seva primera sortida va guanyar 1-4 a la PB Collblanc-Sants.

Partit molt treballat per part de la Grama en un camp molt petit en el qual Dani Rosa va apostar per un atrevit 3-4-3 ofensiu per obrir molt el camp. El sistema tàctic va sorgir efecte amb dos gols, al 3 Arnau Mesas i al 15 Miguel Luis Carvalho.

Un penal clar va acostar al rival al marcador (1-2, 17′), un conjunt local que amb el gol va prémer. En els primers 25 minuts de la segona meitat la Grama va seguir amb el mateix sistema fent variacions amb canvis i marcant el tercer, obra de David Castañón.

Quan va ser necessari van canviar a un 4-4-2, tenint la pilota i movent per fer arribar l’1-4 amb gol d’Iván Vicente. Un equip molt fort que té un camp petit, molt difícil per a qualsevol equip, i on la Fundació va ser capaç d’endur-se els tres punts.

Dos de dos, el Juvenil B en su primera salida ganó 1-4 a la PB Collblanc-Sants.

Partido muy trabajado por parte de la Grama en un campo muy pequeño en el cual Dani Rosa apostó por un atrevido 3-4-3 ofensivo para abrir mucho el campo. El sistema táctico surgió efecto con dos goles, en el 3 Arnau Mesas y en el 15 Miguel Luis Carvalho.

Un penalti claro acercó al rival en el marcador (1-2, 17′), un conjunto local que con el gol apretó. En los primeros 25 minutos de la segunda mitad la Grama siguió con el mismo sistema haciendo variaciones con cambios y marcando el tercero, obra de David Castañón.

Cuando fue necesario cambiaron a un 4-4-2, teniendo el balón y moviendo para hacer llegar el 1-4 con gol de Iván Vicente. Un equipo muy fuerte que tiene un campo pequeño, muy difícil para cualquier equipo, y donde la Fundació fue capaz de llevarse los tres puntos.