Resums dels equips Benjamins (5 i 6 de maig)

CF Unificación Llefià 4-3 BENJAMÍ A

La Grama es va trobar molt còmode en el partit però va tenir la mala fortuna de rebre 3 gols en les tres primeres ocasions de gol de la Llefià. Després del descans els colomencs van ser molt superiors i van aconseguir empatar amb doblet de Miguel i un gol d’Omar. Malauradament a pocs segons del final els locals anotarien el gol de la victòria.

La Grama se encontró muy cómoda en el partido pero tuvo la mala fortuna de recibir 3 goles en las tres primeras ocasiones de gol de la Llefià. Tras el descanso los colomenses fueron muy superiores y consiguieron empatar con doblete de Miguel y un gol de Omar. Desgraciadamente a pocos segundos del final los locales anotarían el tanto de la victoria.

BENJAMÍ B 0-4 AE PB Collblanc Sants

La Grama va tenir un partit molt difícil on va aguantar pràcticament tres quarts un resultat de 0-1. Els colomencs van tenir ocasions per empatar però el gol es va resistir. En una jugada aïllada va arribar el segon gol visitant i més tard van ampliar l’avantatge.

La Grama tuvo un partido muy difícil donde aguantó prácticamente tres cuartos un resultado de 0-1. Los colomenses tuvieron ocasiones para empatar pero el gol se les resistió. En una jugada aislada llegó el segundo gol visitante y más tarde ampliaron la ventaja.

BENJAMÍ C 3-4 CF Imperio

La Grama no va estar del tot encertada en els duels aeris cosa que va ser clau ja que el seu rival es va fer poderós per dalt. Al descans el marcador del derbi indicava un 3-3. En l’últim minut del partit en una acció aïllada, on no hi va haver fair-play en no tornar la pilota, l’Imperio marcava el 3-4.

La Grama no estuvo del todo acertada en los duelos aereos cosa que fue clave ya que su rival se hizo poderoso por arriba. Al descanso el marcador del derbi indicaba un 3-3. En el último minuto del partido en una acción aislada, donde no hubo fair-play al no devolver la pelota, el Imperio marcaba el 3-4.

BENJAMÍ D 0-10 AE La Salut Pere Gol B

Partit en el que des del primer minut fins a l’últim només hi va haver un equip sobre el camp. Als de Santa Coloma els va costar entrar en el partit i ho van pagar encaixant una golejada.

Partido en el que desde el primer minuto hasta el último solo hubo un equipo sobre el campo. A los de Santa Coloma les costó entrar en el partido y lo pagaron encajando una goleada.

RCD Espanyol C 18-0 BENJAMÍ E

Malauradament la Grama no va poder fer res davant un rival que es va mostrar molt superior des del xiulet inicial.

Desgraciadamente la Grama no pudo hacer nada ante un rival que se mostró muy superior desde el pitido inicial.

BENJAMÍ F 5-2 AE PB Collblanc Sants C

Dos errors a l’inici del partit li va posar costa amunt el partit a la Grama (0-2). Una falta a la vora de l’àrea rival i amb l’ajuda del rival s’arribaria al descans 1-2. Segona meitat molt bona de la Grama, l’equip va posar molta força i treball remuntant sense donar opcions al rival.

Dos fallos al inicio del partido le puso cuesta arriba el partido a la Grama (0-2). Una falta al borde del área rival y con la ayuda del rival llegaría al descanso 1-2. Segunda mitad muy buena de la Grama, el equipo puso mucha fuerza y trabajo remontando sin dar opciones al rival.

CP Sarrià D 6-5 BENJAMÍ G

Partit molt renyit. A la mitja part la Grama es va anar guanyant 2-3. En el tercer quart el marcador tornaria a moure fins a un 5-4. Els colomencs van aconseguir empatar a cinc però un gol en l’últim moment va donar la victòria al Sarrià. La Grama va tenir l’empat en una falta que es va estavellar al pal.

Partido muy reñido. A la media parte la Grama se fue ganando 2-3. En el tercer cuarto el marcador volvería a moverse hasta un 5-4. Los colomenses consiguieron empatar a cinco pero un gol en el último momento dio la victoria al Sarrià. La Grama tuvo el empate en una falta que se estrelló en el palo.