Resums dels equips Alevins (5 i 6 de maig)

ALEVÍ A 3-1 PB Anguera

Partit molt igualat davant un bon rival. Els colomencs es van posar molt ràpid 2-0 i això els va permetre afrontar la resta del xoc amb molta confiança. En una errada en la sortida de pilota la Anguera va reduir diferències al marcador. A partir d’aquí la Grama li va tocar patir fins que en un córner van sentenciar amb el tercer gol.

Partido muy igualado ante un buen rival. Los colomenses se pusieron muy rápido 2-0 y eso les permitió afrontar el resto del choque con mucha confianza. En un error en la salida de balón la Anguera redujo diferencias en el marcador. A partir de ahí a la Grama le tocó sufrir hasta que en un córner sentenciaron con el tercer gol.

UB Catalonia 1-3 ALEVÍ B

Debut d’Edgar Rueda com a entrenador de l’equip i victòria molt important davant el cinquè classificat, equip gran i molt físic. Partit on la pilota va tocar molt poques vegades la gespa, gairebé sempre pilotes penjades a l’àrea de porteria a porteria. Gerard en una pilota a l’esquena de vaselina, Hugo de cap i Adri en un córner van marcar els gols de la Grama.

Debut de Edgar Rueda como entrenador del equipo y victoria muy importante ante el quinto clasificado, equipo grande y muy físico. Partido donde el balón tocó muy pocas veces el césped, casi siempre balones colgados al área de portería a portería. Gerard en un balón a la espalda de vaselina, Hugo de cabeza y Adri en un córner marcaron los goles de la Grama.

FPE Europa B 1-1 ALEVÍ C

Bon partit de la Grama contra un rival directe. Els colomencs van estar 0-1 durant pràcticament tot el partit fins que en els últims minuts va arribar l’empat del rival. Un punt molt bo però que va saber a poc.

Buen partido de la Grama ante un rival directo. Los colomenses estuvieron 0-1 durante prácticamente todo el partido hasta que en los últimos minutos llegó el empate del rival. Un punto muy bueno pero que supo a poco.

Vila Olímpica C 3-2 ALEVÍ D

Bon partit de la Grama contra un rival de la part alta de la classificació. La Grama va anar guanyant 0-1 fins al tercer quart quan un error individual va causar el 1-1. Amb l’empat la dinàmica dels colomencs va canviar totalment i el partit va donar un gir.

Buen partido de la Grama ante un rival de la parte alta de la clasificación. La Grama fue ganando 0-1 hasta el tercer cuarto cuando un error individual causó el 1-1. Con el empate la dinámica de los colomenses cambió totalmente y el partido dio un giro.

ALEVÍ E 6-8 CF Santa Eulàlia C

Partit molt disputat i bonic de veure amb dos equips que van ser a l’atac. Els visitants van tenir més fortuna a les seves ocasions i es van endur la victòria. Bon partit de la Grama tot i la derrota.

Partido muy disputado y bonito de ver con dos equipos que fueron al ataque. Los visitantes tuvieron más fortuna en sus ocasiones y se llevaron la victoria. Buen partido de la Grama a pesar de la derrota.

ALEVÍ F 3-6 CE Júpiter E

La Grama es va enfrontar al líder de la lliga i va fer un gran partit. Al descans el marcador era de 1-1, els colomencs van estar molt ben col·locats i sense deixar espais, posant nerviós al seu rival. Segona meitat molt igualada que on el marcador es va trencar amb dues jugades desgraciades (1-3). En l’últim quart la Grama va ser amb tot, van reduir distàncies i van tenir l’empat. Arribaria el quart gol visitant i novament els blaus van reaccionar amb gol i posant nerviós el rival. Amb el 3-5 a la Grama se li van acabar les piles, impressionant el desgast dels xavals posant-difícil al líder.

La Grama se enfrentó al líder de la liga e hizo un gran partido. Al descanso el marcador era de 1-1, los colomenses estuvieron muy bien colocados y sin dejar espacios, poniendo nervioso a su rival. Segunda mitad muy igualada que donde el marcador se rompió con dos jugadas desgraciadas (1-3). En el último cuarto la Grama fue con todo, redujeron distancias y tuvieron el empate. Llegaría el cuarto gol visitante y nuevamente los azules reaccionaron con gol y poniendo nervioso al rival. Con el 3-5 a la Grama se le acabaron las pilas, impresionante el desgaste de los chavales poniéndoselo difícil al líder.

CCD Turó de la Peira B 2-2 ALEVÍ G

Empat injust per a una Grama que va tenir moltes ocasions però sense encert. Es van avançar els de Barcelona però Asier va empatar. Novament es va posar per sobre els locals i Kilian va empatar per a la Grama. Amb empat va venir un vendaval de la Fundació però el pal i el porter rival van deixar el marcador en empat.

Empate injusto para una Grama que tuvo muchas ocasiones pero sin acierto. Se adelantaron los de Barcelona pero Asier empató. Nuevamente se puso por encima los locales y Kilian empató para la Grama. Con empate vino un vendaval de la Fundació pero el palo y el portero rival dejaron el marcador en empate.