Resums dels equips Benjamins (28 i 29 d’abril)

BENJAMÍ A 7-3 Vila Olímpica B

Els colomencs van començar forts amb un gol d’Omar i un doblet de Miguel. Van escurçar distàncies els visitants aprofitant una fallada defensiva. Amb 3-1 César marcaria un golàs des de mig camp. El cinquè arribaria en forma de gol en pròpia porta, un gol que va despertar al rival que va marcar dos gols (5-3). Roc amb un doblet tancaria la victòria local.

Los colomenses empezaron fuertes con un gol de Omar y un doblete de Miguel. Acortaron distancias los visitantes aprovechando un fallo defensivo. Con 3-1 César marcaría un golazo desde medio campo. El quinto llegaría en forma de gol en propia puerta, un gol que despertó al rival que marcó dos goles (5-3). Roc con un doblete cerraría la victoria local.

FC Santboià B 4-3 BENJAMÍ B

Els colomencs van jugar contra un rival directe i ja des de l’inici van tenir mala fortuna amb 3 baixes per malaltia el que porto a l’equip a tenir disponible a tan sols 7 jugadors, amb un jugador pujant a ajudar. El partit començaria amb un gol matiner del conjunt local. La Grama va respondre amb gol d’Arnau, i a la jugada següent de nou el Santboià es posaria per davant. L’orgull dels colomencs va aparèixer amb gol de Jaume. Amb el xoc molt igualat els locals es van posar dos gols amunt. A falta de 5 minuts Hugo va marcar per donar opcions fins al final al seu equip.

Los colomenses jugaron contra un rival directo y ya desde el inicio tuvieron mala fortuna con 3 bajas por enfermedad lo que llevo al equipo a tener disponible a tan solo 7 jugadores, con un jugador subiendo a ayudar. El partido empezaría con un gol tempranero del conjunto local. La Grama respondió con gol de Arnau, y a la jugada siguiente de nuevo el Santboià se pondría por delante. El orgullo de los colomenses apareció con gol de Jaume. Con el choque muy igualado los locales se pusieron dos goles arriba. A falta de 5 minutos Hugo marcó para dar opciones hasta el final a su equipo.

UE Sant Andreu 3-4 BENJAMÍ C

Partit molt competit entre dos rivals de primer any. La Grama tenia davant al quart classificat i encara invicte a casa però els seus jugadors no es van posar nerviosos i van treure una impressionant victòria. Tots dos equips van disposar de múltiples ocasions però la balança s’acabaria decantant del costat colomenc. Un doblet de Mohamed-Nasser, i gols de Izan i Sergio van donar la cinquena victòria consecutiva de la Grama en lliga.

Partido muy competido entre dos rivales de primer año. La Grama tenía delante al cuarto clasificado y todavía invicto en casa pero sus jugadores no se pusieron nerviosos y sacaron una impresionante victoria. Ambos equipos dispusieron de múltiples ocasiones pero la balanza se acabaría decantando del lado colomense. Un doblete de Mohamed-Naser, y goles de Izan y Sergio dieron la quinta victoria consecutiva de la Grama en liga.

CF Alzamora 8-2 BENJAMÍ D

Partit en el qual la superioritat física, tècnica i tàctica de l’equip local es va reflectir en el marcador des d’un principi. Per part de la Grama, els dos gols van ser anotats per Samuel.

Partido en el que la superioridad física, técnica y táctica del equipo local se reflejó en el marcador desde un principio. Por parte de la Grama, los dos goles fueron anotados por Samuel.

BENJAMÍ E 4-4 La Florida B

Partit de tu a tu on els detalls individuals van ser claus. La Grama va fer un gran partit i només alguns errors els van penalitzar. La Fundació es va posar per davant dues vegades amb gols de David (1-0) i Oriol (2-1), després el seu rival li va remuntar i Maikel primer i més tard Víctor van empatar per als colomencs.

Partido de tú a tú donde los detalles individuales fueron claves. La Grama hizo un gran partido y solamente algunos errores les penalizaron. La Fundació se puso por delante dos veces con goles de David (1-0) y Oriol (2-1), después su rival le remontó y Maikel primero y más tarde Víctor empataron para los colomenses.

FC Zona Franca 1-9 BENJAMÍ F

Partit dominat de principi a fi per la Grama davant un rival que no va oposar molta resistència. Els colomencs van marcar un total de 9 gols però van poder ser molts més ja que van tenir innombrables ocasions de gol.

Partido dominado de principio a fin por la Grama ante un rival que no opuso mucha resistencia. Los colomenses marcaron un total de 9 goles pero pudieron ser muchos más ya que tuvieron innumerables ocasiones de gol.

BENJAMÍ G 4-5 CF Lloreda D

Partit molt igualat on els dos equips van lluitar a la recerca de la victòria. El més just hagués estat l’empat però el Lloreda va tenir més sort de cara a gol. Els colomencs igual que el seu rival van tenir moltes ocasions de gol però no van poder aprofitar totes. Gran partit de la Grama sense recompensa.

Partido muy igualado donde los dos equipos lucharon en busca de la victoria. Lo más justo hubiera sido el empate pero el Lloreda tuvo más suerte de cara a gol. Los colomenses al igual que su rival tuvieron muchas ocasiones de gol pero no pudieron aprovechar todas. Gran partido de la Grama sin recompensa.