Resums dels equips Alevins (28 i 29 d’abril)

CE L’Hospitalet C 2-4 ALEVÍ A

Partit boníssim de la Grama mostrant una magnífica actitud de principi a fi. La Grama va haver de remuntar un gol matiner de l’Hospi. Els colomencs es van mostrar més directes que de costum i van aprofitar la superioritat física per guanyar els duels i endur-se la victòria.

Partido buenísimo de la Grama mostrando una magnífica actitud de principio a fin. La Grama tuvo que remontar un gol tempranero del Hospi. Los colomenses se mostraron más directos que de costumbre y aprovecharon la superioridad física para ganar los duelos y llevarse la victoria.

ALEVÍ B 0-2 U. At. Horta

Una jornada més la Grama es va quedar sense sumar punts, aquesta vegada davant un rival difícil. Partit amb molt poc ritme per part dels dos equips i on el Horta va posar la intensitat suficient per endur-se la victòria. Queden cinc jornades perquè s’acabi la lliga i encara tot per decidir en la lluita per la permanència.

Una jornada más la Grama se quedo sin sumar puntos, esta vez ante un rival difícil. Partido con muy poco ritmo por parte de ambos equipos y donde el Horta puso la intensidad suficiente para llevarse la victoria. Quedan cinco jornadas para que se termine la liga y todavía todo por decidir en la lucha por la permanencia.

ALEVÍ D 4-3 PB Anguera E

Victòria importantíssima de la Grama contra un rival directe. Partit molt disputat on els visitants es van avançar al marcador i van arribar al descans amb 0-1. La Fundació que va anar a remolc va reaccionar a la segona meitat aconseguint remuntar i posar-se 3-2 al final del tercer quart. En l’últim es posarien 4-2, van encaixar el tercer i van patir en el tram final per emportar-se tres importants punts.

Victoria importantísima de la Grama contra un rival directo. Partido muy disputado donde los visitantes se adelantaron en el marcador y llegaron al descanso con 0-1. La Fundació que fue a remolque reaccionó en la segunda mitad consiguiendo remontar y ponerse 3-2 al final del tercer cuarto. En el último se pondrían 4-2, encajaron el tercero y sufrieron en el tramo final para llevarse tres importantes puntos.

EE Brafa B 3-3 ALEVÍ E

Primera meitat en què la Grama va ser superior al seu rival. Els gols de Kevin, Víctor i Cristian van posar un 0-3 al descans per als colomencs. A la segona meitat la lesió del porter de la Grama i l’entrada d’un jugador de camp en la seva posició va canviar el resultat a un 3-3. Bona feina de la Grama en un accidentat partit.

Primera mitad en la que la Grama fue superior a su rival. Los goles de Kevin, Víctor y Cristian pusieron un 0-3 al descanso para los colomenses. En la segunda mitad la lesión del portero de la Grama y la entrada de un jugador de campo en su posición cambió el resultado a un 3-3. Buen trabajo de la Grama en un accidentado partido.

CF Lloreda B 8-1 ALEVÍ F

Partit amb dues cares molt diferents. La primera molt igualada amb ocasions per als dos equips arribant al descans amb marcador de 1-1. Després del pas per vestidors arribaria un desastre de la Grama.

Partido con dos caras muy diferentes. La primera muy igualada con ocasiones para los dos equipos llegando al descanso con marcador de 1-1. Tras el paso por vestuarios llegaría una debacle de la Grama.

ALEVÍ G 7-5 CF Lloreda C

Treballada victòria de la Fundació davant la cambra de la lliga. Els colomencs van haver de remuntar un 0-2 arribant al descans 3-2 amb gols dos grans gols de Joel i un de Kapcer. A la segona meitat Joel va tornar a marcar de falta, un 4-2 que el Lloreda va ser capaç d’empatar. Joel, Alex i Adri van donar la victòria.

Trabajada victoria de la Fundació ante el cuarto de la liga. Los colomenses tuvieron que remontar un 0-2 llegando al descanso 3-2 con goles dos grandes goles de Joel y uno de Kapcer. En la segunda mitad Joel volvió a marcar de falta, un 4-2 que el Lloreda fue capaz de empatar. Joel, Alex y Adri dieron la victoria.