Resums dels equips Benjamins (27 i 28 d’octubre)

BENJAMÍ A 2-5 U.At.d’Horta

Partit desigualat i amb poc encert per part de la Grama. Al descans els de Barcelona marxaven guanyant 0-3. Després de la mitja part la Grama va estrènyer fins a posar-2-3. La mala sort va fer efecte en una pilota que se li va escapar al porter, 2-4 i a partir d’aquí un partit trencat.

Partido desigualado y con poco acierto por parte de la Grama. Al descanso los de Barcelona se marchaban ganando 0-3. Después de la media parte la Grama apretó hasta ponerse 2-3. La mala suerte hizo mella en un balón que se le escapó al portero, 2-4 y a partir de ahí un partido roto.

BENJAMÍ B 0-7 CF Santa Eulàlia

Partit fluix de la Grama que va estar falta d’intensitat, actitud i negats de cara a porteria. Mentrestant l’equip rival va aconseguir veure els espais continus que deixaven els colomencs en defensa, marcant gairebé sempre que arribaven.

Partido flojo de la Grama que estuvo falta de intensidad, actitud y negados de cara a portería. Mientras tanto el equipo rival logró ver los espacios continuos que dejaban los colomenses en defensa, marcando casi siempre que llegaban.

BENJAMÍ C 6-6 CD Sant Gabriel D

Primer partit que la Grama no aconsegueix la victòria. Empat contra un gran equip. Un autèntic partidàs ple de molta intensitat i ritme però on el domini i la possessió va ser clara per a la Grama. Combinant i creant ocasions van arribar els primers gols locals. Gran superioritat en els dos primers quarts on els locals van jugar a un nivell molt alt. A partir del tercer quart, van ser els visitants els que van fer un pas endavant per intentar remuntar el partit i la Grama, mantenint el seu estil, va rebre diversos gols en pocs minuts perquè empatessin el partit a 6.

Primer partido que la Grama no consigue la victoria. Empate contra un gran equipo. Un auténtico partidazo plagado de mucha intensidad y ritmo pero donde el dominio y la posesión fue clara para la Grama. Combinando y creando ocasiones llegaron los primeros goles locales. Gran superioridad en los dos primeros cuartos donde los locales jugaron a un nivel muy alto. A partir del tercer cuarto, fueron los visitantes quienes dieron un paso adelante para intentar remontar el partido y la Grama, manteniendo su estilo, recibió varios goles en pocos minutos para que empataran el partido a 6.

BENJAMÍ D 8-4 At.C.Hospitalense B

Partit plàcid per als de Santa Coloma que així van aconseguir la seva primera victòria de la temporada. La Grama va sortir decidida a pel partit i així va ser, quan al descans s’anava amb un resultat de 5-0. A la represa, els visitants van intentar la gesta, i van aconseguir apropar-se gràcies a la passivitat de l’equip local. Així i tot, la Grama va aconseguir augmentar avantatge per finalitzar el partit amb 8-4.

Partido placido para los de Santa Coloma que así consiguieron su primera victoria de la temporada. La Grama salió decidida a por el partido y así fue, cuando al descanso se iba con un resultado de 5-0. En la reanudación, los visitantes intentaron la machada, y consiguieron acercarse gracias a la pasividad del equipo local. Aun así, la Grama consiguió aumentar ventaja para finalizar el partido con 8-4.

BENJAMÍ E 1-5 CF Alzamora C

Partit complicat pels bassals i la pluja, tot i el resultat la Grama va treballar bé. Després de dominar el primer quart sense encert a porteria, dos errors van avançar al rival en el segon quart. Els colomencs van competir la resta del partit però sense sort de cara a porteria estavellant dos trets als pals.

Partido complicado por los charcos y la lluvia, pese al resultado la Grama trabajó bien. Tras dominar el primer cuarto sin acierto a portería, dos errores adelantaron al rival en el segundo cuarto. Los colomenses compitieron el resto del partido pero sin suerte de cara a portería estrellando dos disparos a los postes.

CE APA Poble Sec C 1-7 BENJAMÍ F

El partit bastant bo dels colomencs que no només van estar bé en atac també en tasques defensives. El gol local va arribar en un petit distracció. Gran joc mostrat i gran treball de la Grama en uns merescuts tres punts.

El partido bastante bueno de los colomenses que no solo estuvieron bien en ataque también en tareas defensivas. El gol local llegó en un pequeño despiste. Gran juego mostrado y gran trabajo de la Grama en unos merecidos tres puntos.