Resums dels equips Alevins (27 i 28 d’octubre)

CE Mercantil B 2-1 ALEVÍ B

Partit per oblidar. Un camp impracticable, impossible de crear joc en un lloc ple de bassals i aigua. Partit molt igualat que es va decantar per als locals amb dos detalls. Un gol en pròpia porta va avançar al Mercantil, en l’últim quart la Grama va estrènyer i va empatar però en un contraatac es va tancar el partit.

Partido para olvidar. Un campo impracticable, imposible de crear juego en un lugar lleno de charcos y agua. Partido muy igualado que se decantó para los locales con dos detalles. Un gol en propia puerta adelantó al Mercantil, en el último cuarto la Grama apretó y empató pero en un contraataque se cerró el partido.

CP Sarrià B 2-0 ALEVÍ C

Partit on la Grama va merèixer molt més. Els colomencs van dominar i van tenir moltíssimes ocasions de gol però la pilota no va voler entrar. En un córner el Sarrià marcaria el 1-0, gol polèmic que no va haver de pujar al marcador ja que van acomodar la pilota amb la mà. Tot i el gol la Grama va seguir sent superior però en una de les poques arribes dels locals arribaria el 2-0 de falta.

Partido donde la Grama mereció mucho más. Los colomenses dominaron y tuvieron muchísimas ocasiones de gol pero el balón no quiso entrar. En un córner el Sarrià marcaría el 1-0, gol polémico que no debió subir al marcador pues acomodaron el balón con la mano. Pese al gol la Grama siguió siendo superior pero en una de las pocas llegas de los locales llegaría el 2-0 de falta.

CD Pujadas 2-4 ALEVÍ D

Partit on els colomencs van començar molt bé els dos primers quarts. Després del descans els locals van empatar i en l’últim quart la Grama va sentenciar el partit. Una gran alegria per als nens sumar els tres punts.

Partido donde los colomenses empezaron muy bien los dos primeros cuartos. Tras el descanso los locales empataron y en el último cuarto la Grama sentenció el partido. Una gran alegría para los niños sumar los tres puntos.

ALEVÍ E 14-2 La Florida B

Molt aviat la Grama es va posar amb avantatge i a partir de l’1-0 els colomencs es van relaxar i l’equip visitant amb dos contraatacs li donaria la volta al marcador. En el segon quart va arribar la reacció de la Grama golejant i jugant a gran nivell, sent molt superiors al seu rival.

Muy pronto la Grama se puso con ventaja y a partir del 1-0 los colomenses se relajaron y el equipo visitante con dos contraataques le daría la vuelta al marcador. En el segundo cuarto llegó la reacción de la Grama goleando y jugando a gran nivel, siendo muy superiores a su rival.

Young Talent C 5-6 ALEVÍ F

Partit i rival complicat on la Grama va entrar bé avançant-i marxant en el marcador fins a un 0-3. Al descans la relaxació els va costar un gol. Només començar la segona part els de Badalona van marcar el seu segon gol i la Grama va reaccionar marcant tres gols seguits (2-6). Els colomencs es tornarien a relaxar i els locals es van col·locar a tan sols un gol posant nerviós als visitants però sense ser capaços d’empatar.

Partido y rival complicado donde la Grama entró bien adelantándose y marchándose en el marcador hasta un 0-3. Al descanso la relajación les costó un gol. Nada más comenzar la segunda parte los de Badalona marcaron su segundo gol y la Grama reaccionó marcando tres goles seguidos (2-6). Los colomenses se volverían a relajar y los locales se colocaron a tan solo un gol poniendo nervioso a los visitantes pero sin ser capaces de empatar.

ALEVÍ G 4-5 PB Barcino F

Gran partit el viscut a Les Oliveres on la Grama va merèixer més. Els colomencs es van posar 3-0 al marcador, avantatge que van desaprofitar per la falta de concentració en defensa i veure com el seu rival li va remuntar a un 3-5. El quart gol de la Grama ja va arribar sense temps per a més. A destacar que la Grama va jugar sense porter en un camp entollat. Una derrota injusta.

Gran partido el vivido en Les Oliveres donde la Grama mereció más. Los colomenses se pusieron 3-0 en el marcador, ventaja que desaprovecharon por la falta de concentración en defensa y ver como su rival le remontó a un 3-5. El cuarto gol de la Grama ya llegó sin tiempo para más. A destacar que la Grama jugó sin portero en un campo encharcado. Una derrota injusta.