Resums dels equips Benjamins (26 i 27 de maig)

EF Mataró C 0-2 BENJAMÍ A

La Grama va guanyar davant el cinquè i aspira a quedar entre els 5 primers. Partit molt disputat on els locals van manar en el primer quart. La Grama poc a poc va començar a aprofundir però el gol es va resistir. Al minut 40 Alan va avançar als colomencs després d’una bona jugada de Roc. El segon gol arribaria en un córner, Sergio marcaria un golàs per l’escaire.

La Grama ganó ante el quinto y aspira a quedar entre los 5 primeros. Partido muy disputado donde los locales mandaron en el primer cuarto. La Grama poco a poco empezó a profundizar pero el gol se resistió. En el minuto 40 Alan adelantó a los colomenses después de una buena jugada de Roc. El segundo gol llegaría en un córner, Sergio marcaría un golazo por la escuadra.

EF Premier Barcelona 7-0 BENJAMÍ B

Dos primers quarts dominats per complet per la Premier que va marxar al descans 6-0. En els dos següents quarts el parcial va ser de 1-0 per als locals, equip que sota el ritme, la Grama va estar una mica més concentrada.

Dos primeros cuartos dominados por completo por la Premier que se marchó al descanso 6-0. En los dos siguientes cuartos el parcial fue de 1-0 para los locales, equipo que bajo el ritmo, la Grama estuvo algo más concentrada.

Trajana-PB Sant Just 0-13 BENJAMÍ C

La Grama va ser molt superior al seu rival. Els colomencs van tenir la possessió de la pilota i sempre van ser generosos. Fins al minut 12 no va arribar el primer gol i amb ell tres de consecutius. Van marcar Ibrahim (3), Izan (2), Daniel (2), Gerard (2), Sergio (2), Adrián i Mohamed-Naser. Cal destacar el molt bon comportament dels petits tant amb els seus companys com amb el rival.

La Grama fue muy superior a su rival. Los colomenses tuvieron la posesión del balón y siempre fueron generosos. Hasta el minuto 12 no llegó el primer gol y con él tres consecutivos. Marcaron Ibrahim (3), Izan (2), Daniel (2), Gerard (2), Sergio (2), Adrián y Mohamed-Naser. Cabe destacar el muy buen comportamiento de los pequeños tanto con sus compañeros como con el rival.

CF Barceloneta 3-4 BENJAMÍ D

El partit va començar de forma desastrosa per a la Grama, que en el minut 4 ja perdia 2-0 en els dos primers remats dels locals. Tot i la mala fortuna els colomencs es van reposar i van empatar el partit abans del descans amb gols d’Eric i Cheongyong. A la segona part la Grama va sortir més endollada i es va posar per davant amb un gran gol d’Izan. Ja en l’últim quart els locals van empatar a pilota parada, però a falta de 2 minuts per al final Eric va marcar el gol de la victòria i els punts es van anar per Santa Coloma.

El partido empezó de forma desastrosa para la Grama, que en el minuto 4 ya perdía 2-0 en los dos primeros remates de los locales. A pesar de la mala fortuna los colomenses se repusieron y empataron el partido antes del descanso con goles de Eric y Cheongyong. En la segunda parte la Grama salió más enchufada y se puso por delante con un gran gol de Izan. Ya en el último cuarto los locales empataron a balón parado, pero a falta de 2 minutos para el final Eric marcó el gol de la victoria y los puntos se fueron para Santa Coloma.

CF Damm C 6-2 BENJAMÍ F

La Grama es va enfrontar al campió de lliga, equip que es va mostrar molt superior. Els colomencs van donar la cara en diferents fases del partit. Els colomencs van tenir mala sort a l’encaixar dos gols en pròpia porta i haver d’anar a remolc tot el partit, tot i així van lluitar fins al final.

La Grama se enfrentó al campeón de liga, equipo que se mostró muy superior. Los colomenses dieron la cara en diferentes fases del partido. Los colomenses tuvieron mala suerte al encajar dos goles en propia puerta y tener que ir a remolque todo el choque, aún así lucharon hasta el final.

BENJAMÍ G 3-9 CE APA Poble Sec B

Bona primera part de la Grama que va competir a gran nivell davant un rival complicat. A la mitja part es va arribar amb 2-4 i en el segon temps les coses van canviar. La Grama es va bloquejar en el joc, ho van intentar però sense èxit i un partit que se li va anar complicant cada vegada més.

Buena primera parte de la Grama que compitió a gran nivel ante un rival complicado. A la media parte se llegó con 2-4 y en el segundo tiempo las cosas cambiaron. La Grama se bloqueó en el juego, lo intentaron pero sin éxito e un partido que se le fue complicando cada vez más.