Gran remuntada de l’Infantil A

28/05/2018

L’Infantil A va guanyar 3-4 davant el CF Santa Eulàlia, un partidàs de l’equip que de no haver perdut la setmana passada amb aquesta victòria haguessin estat campions de lliga.

Després de començar a la primera part perdent 2-0 amb dos errors En defensa, va venir el primer gol de Javi Martos i així es va arribar a la mitja part. A la segona meitat va arribar molt aviat el 3-1 l’equip local. A falta de 6 minuts per al final del partit Alex amb tot orgull, després anar-se’n de dos centrals, va marcar el 3-2.

Quedant dos minuts per al xiulet final de nou Alex, aquest cop en rematar un córner, empatava quan tothom pensava ja en el final. La Grama no va abaixar els braços i va aconseguir donar-li la volta al marcador en el descompte. Izan després d’una bona jugada combinada de tot l’equip va marcar el 3-4 amb un xut al pal llarg del porter, després de tocar el pal la pilota va acabar dins de la porteria rival.

El Infantil A ganó 3-4 ante el CF Santa Eulàlia, un partidazo del equipo que de no haber perdido la semana pasada con esta victoria hubieran sido campeones de liga.

Tras empezar en la primera parte perdiendo 2-0 con dos fallos En defensa, vino el primer gol de Javi Martos y así se llego a la media parte. En la segunda mitad llegó muy pronto el 3-1 del equipo local. A falta de 6 minutos para el final del partido Alex con todo orgullo, tras irse de dos centrales, marcó el 3-2.

Quedando dos minutos para el pitido final de nuevo Alex, esta vez al rematar un córner, empataba cuando todo el mundo pensaba ya en el final. La Grama no bajó los brazos y consiguió darle la vuelta al marcador en el descuento. Izan tras una buena jugada combinada de todo el equipo marcó el 3-4 con un chute al palo largo del portero, tras golpear en el palo el balón acabó dentro de la portería rival.