Resums dels equips Alevins (6 i 7 d’octubre)

ALEVÍ A 9-1 Escola CF Performance

Partit travat on la Grama es va imposar amb solvència davant un rival que mai deixo de intentar-ho. Va trigar a arribar el primer gol, Cristián abans del final del primer quart va posar el 1-0. Hugo i José van ampliar l’avantatge colomenc en el següent quart. Segona meitat amb més gols locals. Cristian, Aday, Kebinth amb un doblet i Hugo amb un altre doblet per tancar el seu hat-trick. A destacar el gran partit de Cristian i Hugo.

Partido trabado donde la Grama se impuso con solvencia ante un rival que nunca dejo de intentarlo. Tardó en llegar el primer gol, Cristián antes del final del primer cuarto puso el 1-0. Hugo y José ampliaron la ventaja colomense en el siguiente cuarto. Segunda mitad con más goles locales. Cristian, Aday, Kebinth con un doblete y Hugo con otro doblete para cerrar su hat-trick. A destacar el gran partido de Cristian y Hugo.

ALEVÍ B 0-0 CF Mollet UE ‘B’

Bon partit de la Grama que va ser molt millor que el seu rival però no va aconseguir marcar. Moltíssimes ocasions de gol van tenir els locals, estavellant fins dues pilotes contra el travesser. La pilota no va voler entrar. Un punt que té mal gust de boca.

Buen partido de la Grama que fue mucho mejor que su rival pero no consiguió marcar. Muchísimas ocasiones de gol tuvieron los locales, estrellando hasta dos balones contra el larguero. La pelota no quiso entrar. Un punto que tiene mal sabor de boca.

ALEVÍ C 2-1 UE Sant Andreu D

Partit igualat que va començar amb una Grama molt dominadora però sense arribar molt, en canvi el Sant Andreu en el primer quart no va treure el cap a porta. Segon quart amb una mica menys de domini de Grama i amb més ocasions, César va avançar al seu equip amb un autèntic golàs. Segona meitat molt disputada, els visitants van tenir les seves ocasions però les van fallar i César després d’una jugada col·lectiva va posar el 2-0. El partit estava molt igualat i després d’un rebuig de falta dels visitants escurçarien distàncies. Últims 10 minuts amb la Grama patint però el seu porter Dídaz unit als seus jugadors van detenir qualsevol esperança visitant.

Partido igualado que empezó con una Grama muy dominadora pero sin llegar mucho, en cambio el Sant Andreu en el primer cuarto no se asomó a puerta. Segundo cuarto con un poco menos de dominio de Grama y con más ocasiones, César adelantó a su equipo con un auténtico golazo. Segunda mitad muy disputada, los visitantes tuvieron sus ocasiones pero las fallaron y César tras una jugada colectiva puso el 2-0. El partido estaba muy igualado y tras un rechace de falta los visitantes acortarían distancias. Últimos 10 minutos con la Grama sufriendo pero su portero Dídaz unido a sus jugadores detuvieron cualquier esperanza visitante.

ALEVÍ D 4-5 Young Talent Badalona Sud AE

La Grama es va posar 3-0 en el primer quart amb gols de David, Luis Marco i Alan. A la segona meitat els de Badalona van retallar distàncies marxant al descans amb 3-2. Segona meitat on els visitants van capgirar el marcador (3-4). En els instants finals David va empatar però la Grama acabaria rebent el 4-5. Weleson: «Hem de seguir treballant per no cometre tant errors en defensa. Segueixo molt content amb l’esforç dels nens.»

La Grama se puso 3-0 en el primer cuarto con goles de David, Luis Marco y Alan. En la segunda mitad los de Badalona recortaron distancias marchando al descanso con 3-2. Segunda mitad donde los visitantes voltearon el marcador (3-4). En los instantes finales David empató pero la Grama acabaría recibiendo el 4-5. Weleson: «Tenemos que seguir trabajando para no cometer tanto fallos en defensa. Sigo muy contento con el esfuerzo de los niños.»

Young Talent Badalona Sud B 5-5 ALEVÍ E

Partit molt disputat entre l’Aleví B de la Young Talent i la Grama. Els dos equips ens van fer gaudir amb bon joc i moltes ocasions en un xoc molt obert i elèctric. Possiblement vam veure a dos candidats a guanyar la categoria.

Partido muy disputado entre el AlevÍn B de la Young Talent y la Grama. Ambos equipos nos hicieron disfrutar con buen juego y muchas ocasiones en un choque muy abierto y eléctrico. Posiblemente vimos a dos candidatos a ganar la categoría.

ALEVÍ F 3-7 CF Don Bosco

Partit igualat fins a la mitja part on van arribar a estar els dos equips empatats (2-2). A pilota parada els visitants van decantar el partit al seu favor amb tres gols en 5 minuts. Aquests gols van matar el partit, la Grama ho va intentar davant un rival físicament més fort, equip de segon any.

Partido igualado hasta la media parte donde llegaron a estar los dos equipos empatados (2-2). A balón parado los visitantes decantaron el partido a su favor con tres goles en 5 minutos. Esos goles mataron el partido, la Grama lo intentó ante un rival físicamente más fuerte, equipo de segundo año.