Resums de les Escoles (19 de novembre)

20/11/2016

escb

EF Premier 1-4 ESCOLA A

Segon i primer s’enfrontaven i els colomencs malgrat tenir dues baixes van aconseguir jugar molt bé. La Grama va dominar tot el partit i va aconseguir endur-se una victòria que els deixa com a líders en solitari de la lliga. Gran partit, de 10, de tots els jugadors visitants.

Segundo y primero se enfrentaban y los colomenses a pesar de tener dos bajas consiguieron jugar muy bien. La Grama dominó todo el partido y consiguió llevarse una victoria que les deja como líderes en solitario de la liga. Gran partido, de 10, de todos los jugadores visitantes.

[divider]
CCD Turó de la Peira B 3-6 ESCUELA B

El partit es va posar molt aviat de cara per als locals amb dos gols matiners. Però els colomencs van seguir treballant i jugant bé, i d’aquesta manera van aconseguir donar-li la volta al marcador. En dues jugades Pol va empatar, de falta i per l’escaire Dídac va posar a la Grama per davant. El Turó va reaccionar marcant el 3-3 però de nou Pol va aparèixer per posar en avantatge als seus abans del descans. A la represa Joel va fer dos gols més, un d’ells de vaselina.

El partido se puso muy pronto de cara para los locales con dos goles tempraneros. Pero los colomenses siguieron trabajando y jugando bien, y de esta manera consiguieron darle la vuelta al marcador. En dos jugadas Pol empató, de falta y por la escuadra Dídac puso a la Grama por delante. El Turó reaccionó marcando el 3-3 pero de nuevo Pol apareció para poner en ventaja a los suyos antes del descanso. En la reanudación Joel hizo dos goles más, uno de ellos de vaselina.

[divider]
ESCOLA C 13-0 FC Sant Martí Condal

Golejada a Les Oliveres en un partit completament dominat pels colomencs. Els petits segueixen en ratxa, invictes i amb una punteria espectacular en acumular ja 42 gols en 6 partits, a més només han encaixat 1 gol.

Goleada en Les Oliveres en un partido completamente dominado por los colomenses. Los pequeños siguen en racha, invictos y con una puntería espectacular al acumular ya 42 goles en 6 partidos, además sólo han encajado 1 gol.