Derrota injusta de l’Infantil C

Infanitl_C fundacio grama santa coloma FEG-Fundacio Hospitalet @chemacarva
20/11/2016

L’Infantil C no va merèixer perdre davant el Sistrells CF però aquest cop el futbol no va ser justos amb ells i el resultat final va ser de 1-2.

Primers 35 minuts de joc avorrits i amb igualtat sobre la gespa. La Grama va tenir alguna bona oportunitat de marcar però sense fortuna de cara a gol, mentre’s tant els visitants no van inquietar la porteria local en cap moment de la primera part. Sense gols en el marcador els dos conjunts van marxar als vestidors.

A la segona meitat els colomencs van saltar al camp molt endollats, intensos i buscant obrir la llauna. Finalment al minut 42 Dennis aconseguia amb un gran xut l’1-0 per al seu equip. Malauradament poc duraria el resultat favorable ja que una fallada defensiva va ser aprofitada pel Sistrells que posaria al 49 l’empat.

Després del gol el partit va seguir amb el mateix guió, dominava la Fundació però no aconseguia marcar el segon gol. Desgraciadament en el descompte els visitants marcarien l’1-2 en el seu segon xut a porta. Ja no hi va haver temps per a més al Nou Municipal.

[divider]

El Infantil C no mereció perder ante el Sistrells CF pero esta vez el fútbol no fue justos con ellos y el resultado final fue de 1-2.

Primeros 35 minutos de juego aburridos y con igualdad sobre el césped. La Grama tuvo alguna buena oportunidad de marcar pero sin fortuna de cara a gol, mientras tanto los visitantes no inquietaron la portería local en ningún momento de la primera parte. Sin goles en el marcador los dos conjuntos se marcharon a los vestuarios.

En la segunda mitad los colomenses saltaron al campo muy enchufados, intensos y buscando abrir la lata. Finalmente en el minuto 42 Dennis conseguía con un gran disparo el 1-0 para su equipo. Desgraciadamente poco duraría el resultado favorable ya que un fallo defensivo fue aprovechado por el Sistrells que pondría en el 49 el empate.

Tras el gol el partido siguió con el mismo guión, dominaba la Fundació pero no conseguía marcar el segundo gol. Desgraciadamente en el descuento los visitantes marcarían el 1-2  en su segundo disparo a puerta. Ya no hubo tiempo para más en el Nou Municipal.