Resums de les Escoles (10 i 11 de març)

ESCOLA A 6-6 CD Pomar

La Grama es va posar per davant molt aviat però els de Badalona van remuntar i van marxar al descans amb dos gols de diferència (2-4). Després del descans partit amb més gols i molta emoció, alternatives per a tots dos i el resultat es va posar 4-5 al final del tercer quart. En l’últim dels colomencs van tenir moltes ocasions que no van saber finalitzar. El Pomar va tenir més sort de cara a gol.

La Grama se puso por delante muy pronto pero los de Badalona remontaron y se marcharon al descanso con dos goles de diferencia (2-4). Tras el descanso partido con más goles y mucha emoción, alternativas para ambos y el resultado se puso 4-5 al final del tercer cuarto. En el último los colomenses tuvieron muchas ocasiones que no supieron finalizar. El Pomar tuvo más suerte de cara a gol.

EF Premier Barcelona 7-0 ESCOLA B

Partit molt complicat el que va tenir la Grama ja que va haver de posar a un jugador de porter. Encara amb aquesta dificultat els colomencs van lluitar i van aguantar tot el que van poder.

Partido muy complicado el que tuvo la Grama ya que tuvo que poner a un jugador de portero. Aún con esa dificultad los colomenses lucharon y aguantaron todo lo que pudieron.