Golejada de l’Aleví-Benjamí

L’Aleví-Benjamí va golejar 11-0 al Sant Jordi CE al Municipal de Les Oliveres.

Partit espectacular de les colomenques que van sortir a escalfar amb la mentalitat que tindrien un dur rival davant i això els va fer créixer-i sortir al màxim. En el primer quart el Sant Jordi va posar en complicacions a la Grama ja que es defensaven molt bé i va fer que li costarà marcar el primer gol.

Després del 1-0 la Fundació es va animar i va anar a més, molt bon treball en defensa i a partir d’aquí els gols van començar a caure. Les noies van fer molt bones jugades i van golejar al seu rival, un marcador que va poder ser major ja que en els dos últims quarts van baixar la intensitat en tenir lligat el resultat.

aleben1718
El Alevín-Benjamín goleó 11-0 al Sant Jordi CE en el Municipal de Les Oliveres.

Partido espectacular de las colomenses que salieron a calentar con la mentalidad de que tendrían un duro rival delante y eso les hizo crecerse y salir al máximo. En el primer cuarto el Sant Jordi puso en complicaciones a la Grama ya que se defendían muy bien e hizo que le costará marcar el primer gol.

Tras el 1-0 la Fundació se animó y fue a más, muy buen trabajo en defensa y a partir de ahí los goles empezaron a caer. Las chicas hicieron muy buenas jugadas y golearon a su rival, un marcador que pudo ser mayor pues en los dos últimos cuartos bajaron la intensidad al tener atado el resultado.