Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1

16/11/2014

Partit d’infart el gaudit al Nou Municipal de Santa Coloma entre el Primer Equip de la FEGrama i l’Arrabal-Calaf. Va caldre esperar fins a l’últim quart d’hora per veure l’extraordinària reacció del nostre equip Amateur de la Fundació Grama qui anava perdent des de l’última jugada de la primera part mitjançant un gol de l’arrabalista Carlos (45 ‘).

Aquest gol era la recompensa a un equip visitant, quart classificat i que baixa a la cinquena amb aquesta derrota, que incomodava les línies de creació de joc del conjunt dirigit per Ramon Carranza, més líder amb el triomf d’avui diumenge, i que era sobrepassat per un ràpid rival més actiu que la FEGrama.

«Hem demostrat maduresa i força a la segona part d’un molt bon equip que ens havia posat les coses molt difícils «

Però en la segona meitat les coses cambiaron.La entrada de Moha a la gespa de Can Peixauet en el minut 74 va ser clarivident. Als tres minuts marcava l’empat en una jugada d’habilitat per al nostre conjunt FEGrama just en el nostre millor moment de joc quan es cuinaven i trenaven millor les jugades des del mig camp.

La gran rivalitat entre Fundació Grama i Arrabal va ser exemplar a Santa Coloma

Ambient exemplar entre les dues aficions colomenques

En un un ambient exemplar entre les dues aficions en un sempre atractiu derbi colomenc, la pujada de adrenalina per a la FEGrama després del gol de l’empat ens va donar ales per seguir mossegant com no s’havia exercit en tot el partit, gràcies a uns jugadors del Raval que van estar molt a sobre dels nostres.

Passaven molt lentament els últims minuts de l’últim quart del partit i donava la sensació que el resultat, just per als dos clubs ja que totes dues parts van ser repartides en domini equitativament, no s’anava a moure l’1-1.

Però aquesta lliga té un líder que es deixa la pell i no dóna per perdut res fins a l’últim sospir. I va ser com en aquest partit si no el pitjor partit per la poca vistositat davant un enganxós rival siino perquè hi havia una manca latent d’inspiració i aquesta malaptesa i falta d’habilitat mental va ser la que patim i ens vam veure superats en moltes ocasions.
I aquest líder no va desistir en la seva obstinació de buscar la remuntada i finalment va arribar dels peus de Santi De la Rica que qui després d’anar del seu marcador va elevar per sobre del porter envers el seu gol de la victòria provocar un èxtasi a tot l’estadi Nou municipal.

El nostre entrenador FEGrama, Ramón Carranza, ens explica les seves sensacions desprès de la gran remuntada: «Era un equip difícil i dur que han vingut a fer el seu partit i en la primera part nosaltres estem caient en el seu joc. Amb la qual cosa estàvem facilitant la seva feina. S’han trobat amb el gol d’una genialitat d’una falta directa i això ens ha fet més difícil el que havíem de fer. A la mitja part vam corregir algunes coses, no totes han sortit bé però bé. L’equip almenys ha demostrat una maduresa i una força per poder remuntar el partit davant d’un molt bon equip que ens havia posat les coses molt difícils «.

Resultat que pot semblar injust però que qui va tenir menys ocasions i les va aprofitar es va emportar el partit en uns minuts finals on van arribar més frescos els nostres i gràcies als hàbils canvis de jugadors del nostre míster Carranza.

Per a la setmana que ve en la jornada 10, el conjunt FEGrama es desplaçarà al Municipal Xevi Ramon del UEVilassar de Mar, sisè classificat amb 15 punts, el diumenge 23 de novembre des de les 12:15 hores.

Juan Antonio Salazar de la FEGrama tapa a un jugador de l'Arrabal a Santa Coloma
Juan Antonio Salazar de la FEGrama tapa a un jugador de l’Arrabal a Santa Coloma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

f

c

Partido de infarto el disfrutado en el Nou Municipal de Santa Coloma entre el Primer Equipo de la FEGrama y el Arrabal-Calaf. Hubo que esperar hasta el último cuarto de hora para ver la extraordinaria reacción de nuestro equipo Amateur de la Fundació Grama quien iba perdiendo desde la última jugada de la primera parte mediante un gol del arrabalista Carlos (45′).

Este gol era la recompensa a un equipo visitante, cuarto clasificado y que baja a la quinta con esta derrota, que incomodaba las líneas de creación de juego del conjunto dirigido por Ramón Carranza, más líder con el triunfo de hoy domingo, y que era sobrepasado por un rápido rival más activo que la FEGrama.

Pero en la segunda mitad las cosas cambiaron.La entrada de Moha al césped de Can Peixauet en el minuto 74 fue clarividente. A los tres minutos marcaba el empate en una jugada de habilidad para nuestro conjunto FEGrama justo en nuestro mejor momento de juego cuando se cocinaban y trenzaban mejor las jugadas desde el medio campo.

En un un ambiente ejemplar entre ambas aficiones en un siempre atractivo derbi colomense, el subidón de adrelanina para la FEGrama tras el gol del empate nos dio alas para seguir mordiendo como no se había ejercido en todo el encuentro, gracias a unos jugadores del Arrabal que estuvieron muy encima de los nuestros.

Pasaban muy lentamente los últimos minutos del último cuarto del partido y daba la sensación que el resultado, justo para los dos clubes pues ambas partes fueron repartidas en dominio equitativamente, no se iba a mover del 1-1.

«Hemos demostrado una madurez y una fuerza para poder remontar el partido ante un muy buen equipo que nos había puesto las cosas muy difíciles»

Pero esta liga tiene un líder que se deja la piel y no da por perdido nada hasta el último suspiro. Y fue como en este partido si no el peor partido por la poca vistosidad ante un pegajoso rival siino porque había una falta latente de inspiración y esa torpeza y falta de habilidad mental fue la que sufrimos y nos vimos superados en muchas ocasiones.
Y este líder no cejó en su empeño de buscar la remontada y finalmente llegó de los pies de Santi De La Rica que quien tras irse de su marcador elevó por encima del cancerbero para con su gol de la victoria provocar un éxtasis en todo el estadio Nou Municipal.

Nuestro entrenador FEGrama, Ramón Carranza, nos cuenta sus sensaciones después de la gran remontada: «Era un equipo difícil y duro que han venido a hacer su partido y en la primera parte nosotros estamos cayendo en su juego. Con lo que estábamos facilitando su trabajo. Se han encontrado con el gol de una genialidad de una falta directa y eso nos ha hecho más difícil el que teníamos que hacer. En la media parte corregimos algunas cosas, no todas han salido bien pero bien. el equipo menos ha demostrado una madurez y una fuerza para poder remontar el partido ante un muy buen equipo que nos había puesto las cosas muy difíciles «.

Resultado que puede parecer injusto pero que quien tuvo menos ocasiones y las aprovechó se llevó el partido en unos minutos finales donde llegaron más frescos los nuestros y gracias a los hábiles cambios de jugadores de nuestro míster Carranza.

Para la semana que viene en la jornada 10, el conjunto FEGrama se desplazará al Municipal Xevi Ramon del U.E.Vilassar de Mar, sexto clasificado con 15 puntos, el domingo 23 de noviembre desde las 12:15 horas.

Llegueix més articles/Sigue leyendo más artículos

El Juvenil A FEGrama ha aconseguit una important victòria a Santa Coloma davant la Unificació Llefià per un resultat de 1-0 http://fegrama.cat/web/?p=6688

Gran triomf del Juvenil B FEGrama que guanyà a Mataró contra el @udcirera50 per 0-2 http://fegrama.cat/web/?p=6697

El Cadet A FEGrama treu un clau triomf a Santa Coloma davant el Santa Eulàlia per 2-0 fegrama.cat/web/?p=6701

Text i fotos: @chemacarva

Resultats [/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]