Primera victòria per al Benjamí A FEGrama dirigit per Jonathan Serrat davant el cuer, el Bufalà, per 6-4.

Els jugadors de la Fundació Grama van començar marcant amb gols d’Héctor Linde que obria el marcador molt aviat més el doblet consecutiu de Aleix Delgado que avançava als de Santa Coloma amb un parcial de 3-0.

Un penal en contra de la FEGrama semblava ficar en el partit al conjunt de Badalona però el gol que feia triplet d’Héctor seria el 4-1.

Tot i aquest resultat el partit estava molt obert i amb oportunitats per als dos equips. Cosa que va succeir però per a la FEGrama que amb un penal transformat per Héctor aconseguia el 5-2. El resultat final va ser de 6-4 obra d’Eric García.

«Ens arriba la primera victòria»

El mateix entrenador, Jonathan Serrat, ens comenta les seves sensacions després del partit: «Després de molta feina setmana rere setmana ha arribat la primera victòria en aquesta lliga. Una victòria que hauria d’haver arribat en jornades anteriors però el futbol no ha volgut que arribés fins ara.

Aquesta victòria que ens dóna força i confiança per afrontar els següents partits i per llevar-nos aquesta pressió que teníem fins ara.

Només em queda felicitar a tot l’equip perquè han demostrat una setmana més que poden jugar en aquesta categoria i per tot el seu esforç i dedicació perquè els tres punts es quedaran a casa.

Aquesta setmana ens desplacem a la Florida on ens espera un rival molt dur, on buscarem i ho donarem tot per portar-nos els 3 punts per a Santa Coloma «.

La jornada 6 portarà una altra oportunitat en la seva visita al Municipal de la Florida, a la classificació, el dissabte 8 de novembre des de les 14:00 hores.

Primera victoria para el Benjamín A FEGrama dirigido por Jonathan Serrat ante el colista, el Bufalà, por 6-4.

Los jugadores de la Fundació Grama comenzaron marcando con goles de Héctor Linde que abría el marcador muy pronto más el doblete consecutivo de Aleix Delgado que adelantaba a los de Santa Coloma con un parcial de 3-0.

Un penalti en contra de la FEGrama parecía meter en el partido al conjunto de Badalona pero el gol que hacía triplete de Héctor sería el 4-1.

A pesar de este resultado el partido estaba muy abierto y con oportunidades para ambos equipos. Cosa que sucedió pero para la FEGrama que con un penalti transformado por Héctor conseguía el 5-2. El resultado final fue de 6-4 obra de Eric García.

«Nos llega la primera victoria»

El propio entrenador, Jonathan Serrat, nos comenta sus sensaciones tras el partido: «Después de mucho trabajo semana tras semana a llegado la primera victoria en esta liga. Una victoria que debería haber llegado en jornadas anteriores pero el fútbol no ha querido que llegara hasta ahora.

Esta victoria que nos da fuerza y confianza para afrontar los siguientes partidos y para quitarnos esa presión que teníamos hasta ahora.

Solo me queda felicitar a todo mi equipo porque han demostrado una semana mas que pueden jugar en esta categoría y por todo su esfuerzo y dedicación para que los tres puntos se quedarán en casa.

Esta semana nos desplazamos a la Florida donde nos espera un rival muy duro , donde buscaremos y lo daremos todo para traernos los 3 puntos para Santa Coloma».

La jornada 6 traerá otra oportunidad en su visita al Municipal de La Florida,en la clasificación, el sábado 8 de noviembre desde las 14:00 horas.

Asier de la Fundació Grama espera el balón ante el Bufalà en Santa ColomaAsier de la Fundació Grama espera el balón ante el Bufalà en Santa Coloma
Asier de la Fundació Grama espera el balón ante el Bufalà en Santa Coloma

Benjami_A_Fundacio_Grama-BUFALA@chemacarva022Benjami_A_Fundacio_Grama-BUFALA@chemacarva019

 

 

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629014&CodGrupo=19861278&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19861278&codcompeticion=19629014″ ]Classificació[/button]

 

Por admin