L’Aleví G, nova categoria de la Fundació Grama, dirigida per Dani Herrero ha caigut derrotat a casa davant la Penya Barcelonista Barcino per 2-5.

Després d’haver aconseguit sumar la setmana passat els primers tres punts en tres jornades davant el Poble Sec (7-4) ara ha tocat aprendre de la derrota davant un rival directe que ens deixa amb tres punts en l’onzena posició.

Els jugadors de la nostra Fundació Grama es van avançar en el marcador molt aviat per mitjà de Raúl López al minut 3 però l’equip visitant ens va remuntar i ens va donar un parcial de 1-4 que només va retallar Javier sit en el 2-4.

Ara a la jornada 6, els jugadors de la Fundació Grama, baixen una posició fins a la onzena amb tres punts, viatjarà al Municipal Guinardó del Martinenc, tretzè sense punts, el diumenge 9 de novembre des de les 8.45 hores.

El Alevín G, nueva categoría de la Fundación Grama, dirigida por Dani Herrero ha caído derrotado en casa ante la Penya Barcelonista Barcino por 2-5.

Tras haber conseguido sumar la semana pasado los primeros tres puntos en tres jornadas ante el Poble Sec (7-4) ahora ha tocado aprender de la derrota ante un rival directo que nos deja con tres puntos en la onceava posición.

Los jugadores de nuestra Fundació Grama se adelantaron en el marcador muy pronto por medio de Raúl López en el minuto 3 pero el equipo visitante nos remontó y nos dio un parcial de 1-4 que solo recortó Javier Tarazaga en el 2-4.

Ahora en la jornada 6, los jugadores de la Fundació Grama, bajan una posición hasta la onceava con tres puntos, viajará al Municipal Guinardó del Martinenc, treceavo sin puntos, el domingo 9 de noviembre desde las 8:45 horas.

Aleví_G_FEG fundacio grama Santa Coloma APAPOBLESEC @chemacarva
Aleví_G_FEG fundacio grama Santa Coloma APAPOBLESEC @chemacarva

 

Alé Grama!!!

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

 

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976259&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976259&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin