AmATEUR_Fundacio_GRAMA santa coloma @chemacarva099

Primer contra segon, empatats a 15 punts amb 5 de 5 victòries, la Fundació Grama rebrà diumenge 2 de novembre al Cabrils a la seva hora habitual, les 11:45 hores.

En el matí de diumenge passat van viure a Badalona la Jornada 5 de Quarta Catalana. La Fundació Esportiva Grama defensava el seu liderat contra un AE La Salut-Pere Gol amb el qual estava empatat a punts. I l’equip amateur surt reforçat després de la seva victòria per 1-5.

El partit per als de Ramón Carranza no podia començar de la millor manera, només portàvem 3 minuts quan Santi De la Rica avançava al seu equip; una passada preciosa des de mig camp que intentava tallar Iván de cap però el seu rebuig va ser un regal, la pilota li queia a Santi que amb la punta del peu batia al porter.

El primer intent visitant no arribaria fins al minut 11 amb una centrada-xut. Apretaven una mica els locals però sense perill, eren els blaus els que controlaven la pilota i qui més perill tenia.

La primera intervenció de Fran arribaria en el minut 20 de partit, la banda esquerra estava sent un colador i per allà arribaria el xut de Fuentes després d’introduir-se en l’àrea. Era un avís del que arribaria en el minut 22.

Centrada a l’àrea, toca amb el cap un jugador local i la pilota li arribava a Fuentes que sol davant el porter marcava l’empat. Amb el gol l’equip local començaria a controlar més el partit i a tenir molt més perill.

La Fundació no es va enfonsar i va seguir treballant a la recerca del segon. Cristián amb un xut des de fora de l’àrea es trobava amb el porter i Balcarreras es trobava amb Iván que li treia un xut potent amb els peus.

El Pere Gol també tindria en les seves botes el segon, Carles enviava alt un xut desde el punt de penal. I del possible 2-1 passem al 1-2, Balcarreras treia un córner i el defensa Iván es marcava de cap en pròpia porta.

La reacció va ser immediata, Fuentes després d’una centrada d’Ayora per banda dreta es trobava amb tot a favor però una gran aturada de Fran evitava un gol cantat. I abans d’anar-nos al descans Santi De la Rica tornaria a marcar, de xut creuat posava el 1-3.

Després del pas per vestuaris La Salut Pere Gol apretaven a la recerca de retallar distàncies, mentre els nois de Ramón esperaven per sortir al contraatac. El partit quedaria sentenciat en el minut 55, Daniel Martínez en un servei de falta penjava la pilota a l’àrea i David Pérez remata al fons de la xarxa (1-4).

Des d’aquest moment i fins al minut 70 va ser totalment dominat pels blaus. Al minut 70 Carlos Balcarreras rep dues grogues: » em treuen la primera part la primera groga per tallar una jugada, i la segona groga me la treuen perquè Santi pega una puntada al lateral d’ells i jo vaig al aldarull. No vaig agredir ningú» ; en aquest moment la possessió i les ocasions passen a ser de l’equip local.

Semblava que si arribava un gol seria local però en un contraatac i en l’última jugada del xoc arribaria l’1-5. Kévin muntava la contra, es ficava dins l’àrea i molt llest assistia a l’espai a Daniel Hernández que es trobava sol i que marcava l’últim gol del partit.clasficha

fundacio grama santa coloma
fundacio grama santa coloma

SAM_0044SAM_0053

Primero contra segundo, empatados a 15 puntos con 5 de 5 victorias, la Fundación Grama recibirá el domingo 2 de noviembre al Cabrils a su hora habitual, las 11:45 horas.

En la mañana del pasado domingo vivieron en Badalona la Jornada 5 de Cuarta Catalana. La Fundación Deportiva Grama defendía su liderato contra un AE La Salud-Pere Gol con el que estaba empatado a puntos. Y el equipo amateur sale reforzado tras su victoria por 1-5.

El primer intento visitante no llegaría hasta el minuto 11 con un centro-chut. Apretaban un poco los locales pero sin peligro, eran los azulones los que controlaban el balón y quién más peligro tenía.

La primera intervención de Fran llegaría en el minuto 20 de partido, la banda izquierda estaba siendo un coladero y por allí llegaría el chute de Fuentes tras introducirse en el área. Era un aviso de lo que llegaría en el minuto 22.

Centro al área, toca con la cabeza un jugador local y el balón le llegaba a Fuentes que solo ante el portero marcaba el empate. Con el gol el equipo local empezaría a controlar más el partido y a tener mucho más peligro.

La Fundació no se vino abajo y siguió trabajando en busca del segundo. Cristián con un tiro desde fuera del área se encontraba con el portero y Balcarreras se encontraba con Iván que le sacaba un disparo potente con los pies.

El Pere Gol también tendría en sus botas el segundo, Carles enviaba alto un tiro en el punto de penalti. Y del posible 2-1 pasamos al 1-2, Balcarreras sacaba un córner y el defensa Iván se marcaba de cabeza en propia puerta.

La reacción fue inmediata, Fuentes tras un centro de Ayora por banda derecha se encontraba con todo a favor pero un paradón de Fran evitaba un gol cantado. Y antes de irnos al descanso Santi De La Rica volvería a marcar, de tiro cruzado ponía el 1-3.

Tras el paso por vestuarios La Salut Pere Gol apretaba en busca de recortar distancias, mientras los chicos de Ramón esperaban para salir al contraataque. El partido quedaría sentenciado en el minuto 55, Daniel Martínez en un saque de falta colgaba la pelota al área y David Pérez remata al fondo de la red (1-4).

Desde ese momento y hasta el minuto 70 fue totalmente dominado por los azulones. En el minuto 70 Carlos Balcarreras recibe dos amarillas: «Me sacan la primera parte la primera amarilla para cortar una jugada, y la segunda amarilla me la quitan porque Santi pega una patada en el lateral de ellos y yo al alboroto. No agredí a nadie»; en ese momento la posesión y las ocasiones pasan a ser del equipo local.

Parecía que si llegaba un gol sería local pero en un contraataque y en la última jugada del choque llegaría el 1-5. Kévin montaba la contra, se metía dentro del área y muy listo asistía al hueco a Daniel Hernández que se encontraba solo y que marcaba el último gol del partido.

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin