Tercera derrota consecutiva de l’Infantil A FEGrama contra un dels equips amb més opcions d’optar a la categoria com és el Cornellà, segon classificat al costat del Tecnofutbol.

L’equip de Santa Coloma dirigit per Rubén Blanco va poder empatar el partit mitjançant Pau Burción que va pujar l’1-1 al Municipal de Cornellà. Però un gol fregant el final de la mitja part va avançar als locals que a la segona meitat marcaria el resultat definitiu de 3-1.

El conjunt de la Fundació Grama en 13 posició amb tres punts, es prepararà per a la cinquena jornada d’aquest grup 4, per rebre al Nou Municipal al Santa Eulàlia, onzè amb quatre punts, el dissabte 1 de novembre des de les 12:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Tercera derrota consecutiva del Infantil A FEGrama contra uno de los equipos con más opciones de optar a la categoría como es el Cornellà, segundo clasificado junto al Tecnofutbol.

El equipo de Santa Coloma dirigido por Rubén Blanco pudo empatar el partido mediante Pau Burción que subió el 1-1 en el Municipal de Cornellà. Pero un gol rozando el final de la media parte adelantó a los locales que en la segunda mitad marcaría el resultado definitivo de 3-1.

El conjunto de la Fundació Grama en 13 posición con tres puntos, se preparará para la quinta jornada de este grupo 4, para recibir en el Nou Municipal al Santa Eulàlia, onceavo con cuatro puntos, el sábado 1 de noviembre desde las 12:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

fundacio grama santa coloma Infantil_A_FEG-Martinenc@chemacarva006
fundacio grama santa coloma Infantil_A_FEG-Martinenc@chemacarva006

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin