Aquesta setmana volem destacar els següents partits del nostre futbol base:

Juvenil B

Aquest dissabte a les 14:45h els nostres nois jugaran al CEM Clot de la Mel per enfrontar-se al Vila Olímpica Club Esportiu B. Volem seguir amb l’escalada, ja que en deu jornades hem passat de ser dotzens a situar-nos segons, molt a prop del Poble Sec. De les deu victòries que portem, sis han estat fora de casa. Estadística positiva per aquest partit.

Cadet A

Al Municipal de Can Buxeres la Grama anirà a sumar tres punts importantíssims per agafar una ratxa positiva. Dissabte a les 17:30h jugarem davant el Can Buxeres A, rival molt similar als colomencs i que es troben en una situació classificatoria semblant.

Infantil A

Us necessitem al Nou Municipal de Santa Coloma aquest dissabte a les 10:45h per animar als nostres en un partit complicat davant el RCD Espanyol B, que només ha perdut tres partits en tota la temporada. Gran partit en el que segur que lluitarem per la victòria.

Benjamí A

Diumenge 20 de juny. Data important per al nostre Benjamí A, que pot proclamar-se campió de lliga en el partit que juga a les 12:00h al Nou Municipal de Santa Coloma davant el Sant Gabriel B. Impressionant el treball que estan fent els colomencs. Li desitgem el millor per aquest partit!!

Aleví D

L’Escola de Futbol Premier Barcelona D visitarà el Nou Municipal de Santa Coloma aquest dissabte a les 9:00h per jugar davant l’Aleví D de la FE Grama. Dos equips bastant igualats i que segur que ens ofereixen un interessantíssim partit, igualat i disputat.

Escola

Aquest dissabte a les 12:00h el Municipal de Les Oliveres acollirà el partit entre els més petits de la FE Grama i el CE Premià. Partit corresponent a la lliga Cadeca, divisió en la que volem seguir aprenent i formant-nos de cara al futur. Som-hi Escola!!

Cadet C

Al Nou Municipal de Santa Coloma el nostre Cadet C rebrà amb molt de gust a un equip històric com el CE Sabadell D. Diumenge a les 14:00h tindrem un autèntic partidàs davant un rival que només ha perdut un partit i té una regularitat espectacular. Arguments per afrontar amb més motivació aquest ‘match’.

Aleví C

El Municipal de L’Hospitalet de Llobregat serà l’escenari aquest diumenge a les 10:00h entre el nostre Aleví C i el CE L’Hospitalet D. Dos equips molt golejadors que es troben en una situació molt semblant a la classificació. Mateixes victòries, derrotes i empats, dada que demostra la igualtat entre els dos conjunts.

Infantil C

Dissabte a les 8:45h jugarem al CEM Can Dragó davant l’Alzamora B. Dos equips molt perillosos ofensivament i que segur que ens regalen un duel disputat i amb oportunitats per als dos. Estem convençuts que hi veurem bastants gols. Partit per a disfrutar.

Inclusiu

Dia important aquest dissabte per al nostre equip inclusiu. Es disputaran una sèrie de partits al Nou Municipal de Santa Coloma des de les 16:00h fins a les 19:00h. Segur que ens ofereixen un gran partit de futbol i els desitgem que ho passin molt bé!!

Previas Jornada 19/20 de Junio

Esta semana queremos destacar los siguientes partidos de nuestro fútbol base:

Juvenil B

Este sábado a las 14:45h nuestros chicos juegan en el CEM Clot de la Mel para enfrentarse a la Vila Olímpica Club Esportiu B. Vamos a seguir con la escalada, ya que en estas jornadas hemos pasado de ser duodécimos a situarnos segundos, muy cerca del Poble Sec. De las diez victorias que llevamos, seis han sido fuera de casa. Estadística positiva para este partido.

Cadete A

Al Municipal de Can Buxeres la Grama irá a sumar tres puntos importantísimos para coger una racha positiva. Sábado a las 17:30h jugaremos ante el Can Buxeres A, rival muy similar a los colomenses y que se encuentran en una situación clasificatoria parecida.

Infantil A

Os necesitamos en el Nou Municipal de Santa Coloma este sábado a las 10:45h para animar a los nuestros en un partido complicado ante el RCD Espanyol B, que solo ha perdido tres partidos en toda la temporada. Gran partido en el que seguro que lucharemos por la victoria.

Benjamín A

Domingo 20 de junio. Fecha importante para nuestro Benjamín A, que puede proclamarse campeón de liga en el partido que juega a las 12:00h en el Nou Municipal de Santa Coloma ante el Sant Gabriel B. Impresionante el trabajo que están haciendo los colomenses. ¡¡Le deseamos lo mejor para este partido!!

Alevín D

La Escola de Futbol Premier Barcelona D visitará el Nou Municipal de Santa Coloma este sábado a las 9:00h para jugar ante el Alevín D de la FE Grama. Dos equipos bastante igualados y que seguro que nos ofrecen un interesantísimo partido, igualado y disputado.

Escuela

Este sábado a las 12:00h el Municipal de Les Oliveres acogerá el partido entre los más pequeños de la FE Grama y el CE Premià. Partido correspondiente a la liga Cadeca, división en la que queremos seguir aprendiendo y formándonos de cara al futuro. ¡¡Manos a la obra Escuela!!

Cadete C

En el Nou Municipal de Santa Coloma nuestro Cadete C recibirá con mucho gusto a un equipo histórico como el CE Sabadell D. Domingo a las 14:00h tendremos un auténtico partidazo ante un rival que sólo ha perdido un partido y tiene una regularidad espectacular. Argumentos para afrontar con más motivación este ‘match’.

Aleví C

El Municipal de L’Hospitalet de Llobregat será el escenario este domingo a las 10:00h entre nuestro Alevín C y el CE L’ Hospitalet D. Dos equipos muy goleadores que se encuentran en una situación muy parecida en la clasificación. Mismas victorias, derrotas y empates, dato que demuestra la igualdad entre los dos conjuntos.

Infantil C

Sábado a las 8:45h jugaremos en el CEM Can Dragó ante el Alzamora B. Dos equipos muy peligrosos ofensivamente y que seguro que nos regalan un duelo disputado y con oportunidades. Estamos convencidos que veremos bastantes goles. Partido para disfrutar.

Inclusivo

Día importante este sábado para nuestro equipo inclusivo. Se disputarán una serie de partidos en el Nou Municipal de Santa Coloma desde las 16:00h hasta las 19:00h. ¡¡Seguro que nos ofrecen un gran partido de fútbol y les deseamos que lo pasen muy bien!!