Dia per a la història. El dissabte 19 de juny de 2021 quedarà marcat en la història de la Fundació Esportiva Grama i del futbol inclusiu català. Al Nou Municipal de Santa Coloma es van donar cita quatre equips en el Torneig de Futbol Inclusiu que va organitzar la Grama.

El torneig es va disputar en format de lligueta i Futbol 7. CE Sabadell, PB Special Barça, Terrassa FC Femení de Futsal i la FE Grama com a equip amfitrió van fer gaudir a tots els assistents.

A l’acte va assistir el nostre President, Antonio Morales, acompanyat també per Eva De la Fuente com a coordinadora de la Grama Inclusiu, Rafael Ortiz (Director de les instal·lacions), l’entrenador del primer equip, Juanma Pons, José Iserte (Secretari FE Grama), Lee Redondo del Can Peixauet Karate Kyokushin i Diego Luque (Delegat 1r equip).

La FE Grama es va proclamar campiona del Torneig, la PB Special Barça subcampiona, en tercer lloc el CE Sabadell i en quart el Terrassa FC. A més, van ser guardonats Leire (Terrassa) com a Millor Portera del Torneig i Sergio (Sabadell) com a Millor Jugador del Torneig.

El Capità de la Grama amb el President.

Més enllà dels resultats les cares dels jugadors i jugadores va ser d’il·lusió, entusiasme i gaudiment. Sis partits i dues hores en un ambient alegre, festiu i totalment esportiu. Un gran èxit.

L’esport uneix i millora la integració, una filosofia que porta a terme la Fundació Esportiva Grama. Des de fa ja 5 anys l’entitat colomenca va apostar totalment pel futbol inclusiu, donant l’oportunitat als futbolistes amb necessitats especials. Tots mereixen jugar a l’esport rei. Es va viure a Santa Coloma una gran festa inclusiva, de valors i de bon futbol.

El lliurament de premis va anar a càrrec d’Antonio Morales (President), Eva De la Fuente (Coordinadora Inclusiu Grama), Mawampy Bonillo (Mapfre Makro Badalona), Cristóbal (Inversions Immobiliàries Sant Andreu), Juanma Pons (Entrenador Grama) i Lee Redondo (Can Peixauet Karate Kyokushin).

Daniel Cabañas (Entrenador Grama): «Un altre èxit més, cal agrair a totes les persones que han vingut a l’estadi. Des de la Grama volem seguir impulsant el futbol inclusiu i intentarem tenir un quart equip.»

La Grama amb tres equips Inclusius vol seguir creixent i l’esdeveniment es va tancar amb unes paraules del president Antonio Morales, destacant la intenció de voler organitzar un Campionat de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet així com una crida a la FCF perquè el futbol inclusiu tingui la seva lliga oficial.

Antonio Morales (President): «La Grama sempre ha apostat pel futbol inclusiu. A la propera assemblea del futbol català vaig a exposar una proposta perquè volem que el futbol inclusiu tingui el seu propi campionat dins de la Federació, volem que tinguin la seva pròpia lliga. Finalment, també volem organitzar el proper any un Campionat de Catalunya on es reconegui a el futbol inclusiu.»

Agraïm als sponsors: Mapfre, Inversions Immobiliàries Sant Andreu, Calidad Pascual i Serveis Integrals Cubeclima 2015, la seva col·laboració per a aquest esdeveniment.

Día para la historia. El sábado 19 de junio de 2021 quedará marcado en la historia de la Fundació Esportiva Grama y del fútbol inclusivo catalán. En el Nou Municipal de Santa Coloma se dieron cita cuatro equipos en el Torneo de Fútbol Inclusivo que organizó la Grama.

El torneo se disputó en formato de liguilla y Fútbol 7. CE Sabadell, PB Special Barça, Terrassa FC Femenino de Futsal y la FE Grama como equipo anfitrión hicieron disfrutar a todos los asistentes.

FE GRAMA

Al acto asistió nuestro Presidente, Antonio Morales, acompañado también por Eva De La Fuente como coordinadora de la Grama Inclusivo, Rafael Ortiz (Director de las instalaciones), el entrenador del primer equipo, Juanma Pons, José Iserte (Secretario FE Grama), Lee Redondo del Can Peixauet Karate Kyokushin y Diego Luque (Delegado 1r equipo).

La FE Grama se proclamó campeona del Torneo, la PB Special Barça subcampeona, en tercer lugar el CE Sabadell y en cuarto el Terrassa FC. Además, fueron galardonados Leira (Terrassa) como Mejor Portera del Torneo y Sergio (Sabadell) como Mejor Jugador del Torneo.

Más allá de los resultados las caras de los jugadores y jugadoras fue de ilusión, entusiasmo y disfrute. Seis partidos y dos horas en un ambiente alegre, festivo y totalmente deportivo. Un gran éxito.

El deporte une y mejora la integración, una filosofía que lleva a cabo la Fundació Esportiva Grama. Desde hace ya 5 años la entidad colomense apostó totalmente por el fútbol inclusivo, dando la oportunidad a futbolistas con necesidades especiales. Todos merecen jugar al deporte rey. Se vivió en Santa Coloma una gran fiesta inclusiva, de valores y de buen fútbol.

La entrega de premios corrió a cargo de Antonio Morales (Presidente), Eva De La Fuente (Coordinadora Inclusivo Grama), Mawampy Bonillo (Mapfre Makro Badalona), Cristóbal (Inversiones Immobiliàries Sant Andreu), Juanma Pons (Entrenador Grama) y Lee Redondo (Can Peixauet Karate Kyokushin).

Daniel Cabañas (Entrenador Grama): «Otro éxito más, hay que agradecer a todas las personas que vinieron al estadio. Desde la Grama queremos seguir impulsando el fútbol inclusivo e intentaremos tener un cuarto equipo.»

La Grama con tres equipos Inclusivos quiere seguir creciendo y el evento se cerró con unas palabras del presidente Antonio Morales, destacando la intención de querer organizar un Campeonato de Catalunya en Santa Coloma de Gramenet así como un llamamiento a la FCF para que el fútbol inclusivo tenga su liga oficial.

Antonio Morales (Presidente): «La Grama siempre ha apostado por el fútbol inclusivo. En la próxima asamblea del fútbol catalán voy a exponer una propuesta porqué queremos que el fútbol inclusivo tenga su propio campeonato dentro de la Federació, queremos que tengan su propia liga. Por último, también queremos organizar el próximo año un Campeonato de Catalunya donde se reconozca al fútbol inclusivo.»

Agradecemos a los sponsors: Mapfre, Inversiones Immobiliàries Sant Andreu, Calidad Pascual y Serveis Integrals Cubeclima 2015, su colaboración para este evento.

Por admin