Prèvies dels equips Prebenjamins (27 i 28 de maig)

PREBA17

PREBENJAMÍ A

Els nois de José Fortea viatjaran a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat el diumenge a les 11:30 hores. Els locals, CE L’Hospitalet, són els sisens classificats de la lliga.

Los chicos de José Fortea viajarán al Estadio Municipal de L’Hospitalet de Llobregat el domingo a las 11:30 horas. Los locales, CE L’Hospitalet, son los sextos clasificados de la liga.

PREBB17

PREBENJAMÍ B

L’equip de Xavi Elizalde i Martín juga dissabte a les 09 hores a Les Oliveres. El CE Canyelles visitarà Santa Coloma per darrere de la Grama en la classificació.

El equipo de Xavi Elizalde y Martín juega el sábado a las 09 horas en Les Oliveres. El CE Canyelles visitará Santa Coloma por detrás de la Grama en la clasificación.

PREBC17

PREBENJAMÍ C

L’equip de Sergi Mascareña i Marc Muñoz acomiada la temporada el dissabte a les 12 hores al Municipal de Les Oliveres. S’enfrontaran al CE L’Hospitalet B, tercer de la lliga.

El equipo de Sergi Mascareña y Marc Muñoz despide la temporada el sábado a las 12 horas en el Municipal de Les Oliveres. Se enfrentarán al CE L’Hospitalet B, tercero de la liga.

PREBD17

PREBENJAMÍ D

L’equip de Jonathan Fortea afronta l’última jornada de lliga amb moltes ganes d’intentar sumar una nova victòria per així acabar amb ple. Dissabte a les 09 hores a Badalona s’enfronten al CF Bufalà C, setè de la lliga.

El equipo de Jonathan Fortea afronta la última jornada de liga con muchas ganas de intentar sumar una nueva victoria para así acabar con pleno. El sábado a las 09 horas en Badalona se enfrentan al CF Bufalà C, séptimo de la liga.

PREBE17

PREBENJAMÍ E

Els nois d’Alex Jiménez i Daniel Llamas juguen un amistós diumenge a les 10 hores a Mataró davant el CE Pla d’en Boet.

Los chicos de Alex Jiménez y Daniel Llamas juegan un amistoso el domingo a las 10 horas en Mataró ante el CE Pla d’en Boet.