Prèvies dels equips Alevins (27 i 28 de maig)

AB17

ALEVÍ B

L’equip d’Alberto Moraño jugarà dissabte a les 09:30 hores al Municipal de la Grama. El seu rival serà el CF Damm C, tercer classificat de la lliga i arriba a l’última jornada amb opció de ser segon.

El equipo de Alberto Moraño jugará el sábado a las 09:30 horas en el Municipal de la Grama. Su rival será el CF Damm C, tercer clasificado de la liga y llega a la última jornada con opción de ser segundo.

AC17

ALEVÍ C

Els nois d’Adrián Márquez ja han salvat la categoria i afronten sense pressió l’última jornada de lliga. Diumenge a les 12:15 hores s’enfrontaran al CE Vilassar de Dalt, els locals són els campions de lliga.

Los chicos de Adrián Márquez ya han salvado la categoría y afrontan sin presión la última jornada de liga. El domingo a las 12:15 horas se enfrentarán al CE Vilassar de Dalt, los locales son los campeones de liga.

AD17

ALEVÍ D

El conjunt colomenc juga dissabte a les 09:30 hores al Municipal de la Grama. S’enfrontaran al CF Bufalà, novè classificat.

El conjunto colomense juega el sábado a las 09:30 horas en el Municipal de la Grama. Se enfrentarán al CF Bufalà, noveno clasificado.

AE17

ALEVÍ E

L’equip de José Maria Tizón viatjarà fora dissabte (15.30 hores) per enfrontar-se al CE L’Hospitalet H. Un rival situat a la meitat de taula.

El equipo de José Maria Tizón viajará fuera el sábado (15:30 horas) para enfrentarse al CE L’Hospitalet H. Un rival situado en mitad de tabla.

AF17
ALEVÍ F

L’equip de Jacob Ferrer i Jordi Xatart té partit diumenge a les 08:15 hores al Municipal del Guinardó. Els locals, FC Martinenc G, són cinquens amb un punt d’avantatge sobre la Grama.

El equipo de Jacob Ferrer y Jordi Xatart tiene partido el domingo a las 08:15 horas en el Municipal del Guinardó. Los locales, FC Martinenc G, son quintos con un punto de ventaja sobre la Grama.

AG17
ALEVÍ G

Els nois de Daniel Zambrana tanquen la temporada a Les Oliveres dissabte a les 10:15 hores. El seu rival serà la FP CE Júpiter C, quart classificat de la lliga.

Los chicos de Daniel Zambrana cierran la temporada en Les Oliveres el sábado a las 10:15 horas. Su rival será la FP CE Júpiter C, cuarto clasificado de la liga.