Foto: Jordi Lozano

INFANTIL A

L’equip de Dani Rosa viatjarà diumenge a l’Escola Industrial per enfrontar-se al CD Don Bosco a les 09:45 hores. Es tracta d’un rival de la zona baixa de la classificació que acumula 9 jornades consecutives sense guanyar (2 empats i 7 derrotes). A casa encara no han guanyat aquesta temporada.

El equipo de Dani Rosa viajará el domingo a la Escola Industrial para enfrentarse al CD Don Bosco a las 09:45 horas. Se trata de un rival de la zona baja de la clasificación que acumula 9 jornadas consecutivas sin ganar (2 empates y 7 derrotas). En casa todavía no han ganado esta temporada.

infB1516

INFANTIL B

Els jugadors d’Aitor Mezquiriz juguen dissabte a les 13:15 hores al Nou Municipal. El rival d’aquesta jornada és el Racing Sarrià CF, rival directe en la lluita per la permanència. L’equip que visita Santa Coloma té dos punts més que els nostres.

Los jugadores de Aitor Mezquiriz juegan el sábado a las 13:15 horas en el Nou Municipal. El rival de esta jornada es el Racing Sarrià CF, rival directo en la lucha por la permanencia. El equipo que visita Santa Coloma tiene dos puntos más que los nuestros.

infC070116

INFANTIL C

Diumenge a les 15:45 hores al Nou Municipal juga l’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez. Ens espera un partidàs entre la Grama i la UD Cirera, segon contra quart, separats per només un punt. Molt important guanyar per seguir en segona posició.

El domingo a las 15:45 horas en el Nou Municipal juega el equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez. Nos espera un partidazo entre la Grama y la UD Cirera, segundo contra cuarto, separados por solo un punto. Muy importante ganar para seguir en segunda posición.

[divider]

INFANTIL D

Els nois d’Iván Cortés i Marc Martí juguen dissabte a Llars Mundet Camp Núm.1 a les 10:35 hores. La UB Catalonia D serà el rival d’aquesta jornada, equip de meitat de taula. Complicat rival, amb 10 punts més que els colomencs.

Los chicos de Iván Cortés y Marc Martí juegan el sábado en Llars Mundet Camp Num.1 a las 10:35 horas. La UB Catalonia D será el rival de esta jornada, equipo de mitad de tabla. Complicado rival, equipo con 10 puntos más que los colomenses.

Por admin