Prèvies dels equips Benjamins (27 i 28 de maig)

BA17

BENJAMÍ A 

L’equip de Carlos i Carles Martín juga dissabte a les 10 hores davant el CD Premià de Dalt. Els locals necessiten la victòria ja que s’estan jugant la salvació.

El equipo de Carlos y Carles Martín despide la temporada y lo hace en el Municipal de la Grama. El domingo a las 10:15 horas juegan ante el CF Badalona B. Buen partido entre dos equipos de mitad de tabla.

BC17

BENJAMÍ C

El conjunt dirigit per Juanma Amate i Xavi Jiménez necessiten guanyar per acabar quarts en lliga. Diumenge a les 09 hores al Municipal l’Àliga s’enfrontaran a la FPE Europa C, sisè classificat.

El conjunto dirigido por Juanma Amate y Xavi Jiménez necesitan ganar para acabar cuartos en liga. El domingo a las 09 horas en el Municipal l’Àliga se enfrentarán a la FPE Europa C, sexto clasificado.

BD17

BENJAMÍ D

L’equip de Juan Carlos Espinosa afronten l’última jornada de lliga amb ganes d’acabar invictes. Dissabte a les 09 hores a l’Aiss Municipal s’enfrontaran a la UE Sant Andreu F, tercer de la lliga.

El equipo de Juan Carlos Espinosa afrontan la última jornada de liga con ganas de acabar invictos. El sábado a las 09 horas en el Aiss Municipal se enfrentarán a la UE Sant Andreu F, tercero de la liga.

BE17

BENJAMÍ E

L’equip d’Alejandro Rosa visitarà el Camp Municipal de l’Energia dissabte a les 11:15 hores. Els locals, UE Sants B, són cinquens i porten dues derrotes consecutives.

El equipo de Alejandro Rosa visitará el Camp Municipal de l’Energia el sábado a las 11:15 horas. Los locales, UE Sants B, son quintos y llevan dos derrotas consecutivas.

BF17
BENJAMÍ F

Els nois d’Alejandro Álvarez tanquen la temporada a casa, dissabte a les 10:45 hores. La PB Cinc Copes D serà l’equip que visiti Les Oliveres.

Los chicos de Alejandro Álvarez cierran la temporada en casa, el sábado a las 10:45 horas. La PB Cinc Copes D será el equipo que visite Les Oliveres.