El Benjamí B tanca la temporada cinquè

El Benjamí B va tancar una gran temporada de lliga. Dimarts al Municipal de la Grama els nois ho van tornar a fer, de nou van brillar i van jugar un futbol molt atractiu. El seu rival, l’AE PB Collblanc-Sants, es jugava el campionat i amb el 2-2 es posa líder de la lliga pel goal-average a falta del que faci el Sant Gabriel aquest cap de setmana. Mentrestant la FE Grama tanca el curs en una molt bona cinquena posició.

Va començar amb força l’equip blaugrana, tant que als vuit minuts de joc van aconseguir avançar-se al marcador. A partir del 0-1 no hi va haver un dominador clar, igualtat i emoció sobre la gespa. Abans del descans Xavier González, amb un golàs, faria l’empat. Si la primera meitat va ser bonica la segona igual, a més els blaus van anar a per més.

Novament el Collblanc es va posar per davant i quan quedaven dos minuts per al final Xavier feia el definitiu 2-2. Els de Marcos Díaz tanquen la temporada amb força i demostrant una vegada més que són un EQUIPÀS.

BB17

El Benjamín B cerró una gran temporada de liga. El martes en el Municipal de la Grama los chicos lo volvieron hacer, de nuevo brillaron y jugaron un fútbol muy atractivo. Su rival, la AE PB Collblanc-Sants, se jugaba el campeonato y con el 2-2 se pone líder de la liga por el goal-average a expensas de lo que haga el Sant Gabriel este fin de semana. Mientras tanto la FE Grama cierra el curso en una muy buena quinta posición.

Comenzó con fuerza el equipo blaugrana, tanto que a los ocho minutos de juego consiguieron adelantarse en el marcador. A partir del 0-1 no hubo un dominador claro, igualdad y emoción sobre el césped. Antes del descanso Xavier González, con un golazo, haría el empate. Si la primera mitad fue bonita la segunda igual, además los azules fueron a por más.

Nuevamente el Collblanc se puso por delante y cuando quedaban dos minutos para el final Xavier hacía el definitivo 2-2. Los de Marcos Díaz cierran la temporada con fuerza y demostrando una vez más que son un EQUIPAZO.