Prèvies dels equips Alevins (13 i 14 de febrer)

10/02/2016

Aleví B 1516

ALEVÍ B

El partit de lliga, jornada 16, que havien de jugar diumenge al Nou Municipal davant el Sistrells CF va ser ajornat.

El partido de liga, jornada 16, que tenían que jugar el domingo en el Nou Municipal ante el Sistrells CF fue aplazado.

Aleví C 1516
ALEVÍ C

L’equip de Dani Anguita té un partit vital per davant. Dissabte a les 12 hores jugaran al camp del CF Badalona, segon classificat. A la primera volta els colomencs van aconseguir emportar-se els tres punts amb un ajustat 3-2 i ara necessiten guanyar per avançar-los en la classificació. Partit molt important, mitja lliga en joc a Montigalà.

El equipo de Dani Anguita tiene un partido vital por delante. El sábado a las 12 horas jugarán en el campo del CF Badalona, segundo clasificado. En la primera vuelta los colomenses consiguieron llevarse los tres puntos con un ajustado 3-2 y ahora necesitan ganar para adelantarles en la clasificación. Partido muy importante, media liga en juego en Montigalà.

Aleví D 1516
ALEVÍ D

Els nois d’Iván Romera tenen jornada de descans a la lliga.

Los chicos de Iván Romera tienen jornada de descanso en la liga.

Aleví E 1516

ALEVÍ E

Els nois de Daniel Herrero juguen dissabte a les 09:30 hores al Nou Municipal. El rival d’aquesta jornada és la Fundació Esportiva Hospitalet At. C, penúltim classificat en dinàmica negativa i amb només 4 punts en el seu caseller. Toca treballar molt per no deixar-se sorprendre i per mantenir així el ple de victòries en lliga.

Los chicos de Daniel Herrero juegan el sábado a las 09:30 horas en el Nou Municipal. El rival de esta jornada es la Fundació Esportiva Hospitalet At. C, penúltimo clasificado en dinámica negativa y con sólo 4 puntos en su casillero. Toca trabajar mucho para no dejarse sorprender y para mantener así el pleno de victorias en liga.

Aleví F 1516

ALEVÍ F

Dissabte a les 10:30 hores a Barcelona l’equip de Sergi Pomares s’enfrontarà a l’Escola Esportiva Brafa C. Un rival de la part baixa de la lliga que porta dos partits seguits sense conèixer la derrota, i tenen 7 punts menys que els colomencs.

El sábado a las 10:30 horas en Barcelona el equipo de Sergi Pomares se enfrentará a la Escola Esportiva Brafa C. Un rival de la parte baja de la liga que lleva dos partidos seguidos sin conocer la derrota, y tienen 7 puntos menos que los colomenses.

Aleví G 1516

ALEVÍ G

L’equip dirigit per Marc Ten juga dissabte a Les Oliveres a les 12:15 hores. El rival d’aquesta setmana serà l’EF Pont Marina B, equip que li treu cinc punts d’avantatge als colomencs. Important treure una victòria per deixar enrere la mala dinàmica.

El equipo dirigido por Marc Ten juega el sábado en Les Oliveres a las 12:15 horas. El rival de esta semana será la EF Pont Marina B, equipo que le saca cinco puntos de ventaja a los colomenses. Importante sacar una victoria para dejar atrás la mala dinámica.

Aleví H 1516

ALEVÍ H

Els nois de Tizon José María i Litri juguen diumenge al Feliu i Codina a les 14 hores. Els locals, U.At.Horta C, són tercers a la classificació lluitant per la lliga. Un rival ficat en una dinàmica molt positiva i el més golejador de la lliga amb 100 gols marcats.

Los chicos de Tizon José María  y Litri juegan el domingo en el Feliu i Codina a las 14 horas. Los locales, U.At.Horta C, son terceros en la clasificación luchando por la liga. Un rival metido en una dinámica muy positiva y el más goleador de la liga con 100 goles marcados.

Etiquetas: , ,