Prèvies de les Escoles (13 i 14 de febrer)

12/02/2016

Escuela A 1516

ESCOLA A

L’equip dirigit per José Fortea defensa els dos punts d’avantatge que té sobre el segon classificat. El líder juga diumenge a les 14 hores al Feliu i Codina. El rival serà l¡U.At.Horta, equip de la part baixa de la taula amb 26 punts menys que els colomencs.

El equipo dirigido por José Fortea defiende los dos puntos de ventaja que tiene sobre el segundo clasificado. El líder juega el domingo a las 14 horas en el Feliu i Codina. El rival será la U.At.Horta, equipo de la parte baja de la tabla con 26 puntos menos que los colomenses.

Escola B 1516

ESCUELA B

Els nois de Jonathan Fortea juguen dissabte a les 10:15 hores al Poliesportiu la Mina. El CD Sant Gabriel és el rival de la jornada, sisè classificat de la lliga. Partit molt complicat, 11 d’avantatge té el club de Sant Adrià. Tocarà lluitar molt per treure alguna cosa positiva.

Los chicos de Jonathan Fortea juegan el sábado a las 10:15 horas en el Polideportivo La Mina. El CD Sant Gabriel es el rival de la jornada, sexto clasificado de la liga. Partido muy complicado, 11 de ventaja tiene el club de Sant Adrià. Tocará luchar mucho para sacar algo positivo.

Escola C 1516

ESCOLA C

Dissabte a les 10 hores a Les Oliveres els nois de Xavi s’enfronten al CF Lloreda B. Els de Badalona són el sisè classificat, rival molt difícil, en molt bona dinàmica.

El sábado a las 10 horas en Les Oliveres los chicos de Xavi se enfrentan al CF Lloreda B. Los de Badalona son el sexto clasificado, rival muy difícil, en muy buena dinámica.