Ple de les nostres noies de l’Infantil Fem.

Infantil Fem. A:

Aleví infantil a
Grama 9-8 Viladecans
Partit molt renyit en el qual vam començar marcant nosaltres als pocs minuts, al primer quart anàvem guanyant 3 -1, en el segon quart seguim lluitant i contra ens curt distància. L’últim quart a estat el més igualat però hem aconseguit guanyar i tres punts que sumem.

Alevin infantil a
Grama 9 – 8 Viladecans
Partido muy reñido en el cual empezamos marcando nosotras a los pocos minutos, al primer cuarto íbamos ganando 3 -1, en el segundo cuarto seguimos luchando y el contrario nos corto distancia. El último cuarto a sido el más igualado pero hemos conseguido ganar y tres puntos que sumamos.

Infantil Fem. B:

Masnou At. 1-10 Grama Infantil
Un altre partit en el qual cal treure els punts per a l’objectiu, el rival va començar bastant fort i aguanto gairebé tot el partit així, nosaltres generàvem perill però no acabàvem de materialitzar fins al darrer quart que vam marcar 5 gols per acabar de rematar la feina i seguir somiant.

Masnou At. 1-10 Grama Infantil
Otro partido en el que hay que sacar los puntos para el objetivo, el rival empezó bastante fuerte y aguanto casi todo el partido así, nosotras generabamos peligro pero no acababamos de materializar hasta en el último cuarto que marcamos 5 goles para acabar de rematar la faena y seguir soñando.