Veterans:

Els Veterans aquesta setmana no van jugar el seu partit de lliga ja que es van desplaçar amb les famílies a Bilbao per jugar un partit d’agermanament amb els Veterans de l’Athletic club de Bilbao.
Partit que la Fundació suc minvat contra les antigues glòries del club bilbaí ja que a causa de temes laborals l’equip tenia diverses absències, els jugadors que van ser van plantar cara contra jugadors com Koikili, Urzaiz i encara que el marcador final va ser de 5 a 0 el partit va ser més disputat del que el marcador reflex, encara que el menys important era el resultat.
Gran cap de setmana amb les famílies visitant Bilbao i fent pinya per afrontar amb més unió encara el tram final de la lliga.
El resultat va ser 4-1

Los Veteranos esta semana no jugaron su partido de liga ya que se desplazaron con las familias a Bilbao para jugar un partido de hermanamiento con los Veteranos del Athletic club de Bilbao.
Partido que la Fundación jugo mermado contra las antiguas glorias del club bilbaíno ya que debido a temas laborales el equipo tenía varias ausencias, los jugadores que fueron plantaron cara contra jugadores como Koikili, Urzaiz y aunque el marcador final fue de 5 a 0 el partido fue más disputado de lo que el marcador reflejo, aunque lo menos importante era el resultado.
Gran fin de semana con las familias visitando Bilbao y haciendo piña para afrontar con más unión aún el tramo final de la liga.
El resultado fué 4-1

Por admin