Patint però sumant

La Fundació Esportiva Grama va arrencar un punt en la seva visita al camp del FC Vilafranca (1-1).

Inici elèctric amb ocasions i un gol. Als 2 minuts Texeira va aparèixer amb una gran estirada però immediatament amb un centre va arribar l’1-0. Un gol amb polèmica ja que la pilota després de ser cabotejat va tocar al travesser i no es va poder apreciar molt bé si la pilota va botar dins o fora de la porteria.

Va reaccionar la Grama amb dues ocasions molt clares. Juan Carlos va rematar al travesser una bona centrada de Chica i Buba des de la frontal va enviar la pilota fregant el pal. La Grama va ser l’equip que va dominar el primer temps amb bon joc, bé en defensa i amb ocasions.

Foto: Pedro González

Un gol anul·lat a Cristopher als 15 minuts i Ñito de cap poc després van avisar. Finalment al 23 una falta ben posada per Chica va ser rematada primer per Cristopher de cap i desviada a gol per Ñito (1-1). El Vilafranca va respondre a la següent acció amb un xut llunyà. Ja en el tram final els locals es van topar amb el travesser i Buba va tenir l’1-2. La Grama va ser millor però no ho va aconseguir plasmar en el marcador.

La segona meitat va ser diferent, els colomencs van deixar de dominar i la pilota va passar a ser del Vilafranca. Texeira amb 3 parades en deu minuts va salvar al seu equip. En el 60 va arribar l’única ocasió destacada de la Fundació a la segona part, Cristóbal des de la frontal va enviar la pilota fregant el travesser.

Foto: Pedro González

D’aquí al final més ocasions locals i patiment visitant amb una esplèndida Doble J (Juan Carlos-Jorge Rojas) amb l’ajuda de Cazorla i els laterals. El travesser i dues vegades el pal van evitar el 2-1 del Vilafranca. La Grama va intentar fer el seu joc directe però sense crear perill, tot i així els blaus van saber patir i es van emportar un gran punt.

Toni Díaz a la sala de premsa del FC Vilafranca (foto: fegrama.cat)

En finalitzar l’enfrontament, a la sala de premsa, Toni Díaz, ha analitzat el partit assegurant que “ens ha faltat intensitat a l’inici i hem començat malament, però aquest punt contra el Vilafranca és bo”. A més, el tècnic ha fet referència a com l’equip va ser molt superior al Sanfeliuenc la passada jornada i vam perdre, i com aquesta setmana el Vilafranca ha tingut ocasions per guanyar-nos i hem aconseguit empatar. Molt difícil aquesta Tercera Divisió.

Per la seva part, el President de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, ha volgut expressar a la nostra web un missatge de calma: “Ara hem de tenir el cap fred i solucionar les coses de portes cap endins encara que soc conscient que els resultats no ens ajuden a la captació de socis. Treballant tots junts sortirem endavant i els problemes es solucionen millor”.

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama arrancó un punto en su visita al campo del FC Vilafranca (1-1).

Inicio eléctrico con ocasiones y un gol. A los 2 minutos Texeira apareció con una gran estirada pero inmediatamente con un centro llegó el 1-0. Un gol con polémica ya que el balón tras ser cabeceado tocó en el larguero y no se pudo apreciar muy bien si el balón botó dentro o fuera de la portería.

Reaccionó la Grama con dos ocasiones muy claras. Juan Carlos remató al larguero un buen centro de Chica y Buba desde la frontal envió el balón fregando el palo. La Grama fue el equipo que dominó el primer tiempo con buen juego, bien en defensa y con ocasiones.

Un gol anulado a Cristopher a los 15 minutos y Ñito de cabeza poco después avisaron. Finalmente en el 23 una falta bien puesta por Chica fue rematada primero por Cristopher de cabeza y desviada a gol por Ñito (1-1, 23′). El Vilafranca respondió en la siguiente acción con un chute lejano. Ya en el tramo final los locales se toparon con el larguero y Buba tuvo el 1-2. La Grama fue mejor pero no lo consiguió plasmar en el marcador.

La segunda mitad fue distinta, los colomenses dejaron de dominar y el balón pasó a ser del Vilafranca. Texeira con 3 paradas en diez minutos salvó a su equipo. En el 60 llegó la única ocasión destacada de la Fundació en la segunda parte, Cristóbal desde la frontal envió la pelota rozando el larguero.

De aquí al final más ocasiones locales y sufrimiento visitante con una espléndida Doble J (Juan Carlos-Jorge Rojas) con la ayuda de Cazorla y los laterales. El larguero y dos veces el palo evitaron el 2-1 del Vilafranca. La Grama intentó hacer su juego directo pero sin crear peligro, aún así los azules supieron sufrir y se llevaron un gran punto.

Al finalizar el enfrentamiento, en la sala de prensa, Toni Díaz, ha analizado el partido asegurando que: “nos ha faltado intensidad en el inicio y hemos empezado mal, pero este punto en Vilafranca es bueno”. Además, el técnico ha hecho referencia a como el equipo fue muy superior al Sanfeliuenc la pasada jornada y perdimos, y como esta semana el Vilafranca ha tenido ocasiones para ganarnos y hemos conseguido empatar. Muy difícil esta   Tercera Division.

Por su parte, el Presidente de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, ha querido expresar en nuestra web un mensaje de calma: “Ahora debemos tener la cabeza fría y solucionar los problemas de puertas para adentro aunque soy consciente que los resultados no nos ayudan en la captación de socios. Trabajando todos juntos saldremos adelante y las cosas se hacen más llevaderas”.