Empat dels Veterans a Nou Barris

Els Veterans van empatar (2-2) en la seva visita a Nou Barris per enfrontar-se al CF Montañesa, en un dels camps més difícils del campionat.

El partit va venir marcat per l’expulsió d’un defensa de la Montañesa després d’impedir la rematada de Juan Carlos sent l’últim home. Aquesta jugada va acabar en penal estavellat a la base del pal. A partir d’aquí els locals amb 10 va poder avançar-gràcies a un fantàstic gol de xut des de més enllà de mig camp.

Amb la Fundació atacant la Montañesa defensant el resultat es va produir una segona expulsió per doble groga. La Grama en el segon temps va aconseguir donar-li la volta al marcador, però a falta de deu minuts per al final la Montañesa va tornar a marcar després d’un córner.

Els Veterans ja no van poder tornar a marcar davant un rival que va defensar amb ungles i dents un empat meritori fins al final.

Los Veteranos empataron (2-2) en su visita a Nou Barris para enfrentarse al CF Montañesa, en uno de los campos más difíciles del campeonato.

El partido vino marcado por la expulsión de un defensa de la Montañesa tras impedir el remate de Juan Carlos siendo el último hombre. Esta jugada acabó en penalti estrellado en la base del poste. A partir de aquí los locales con 10 pudo avanzarse gracias a un fantástico gol de disparo desde más allá de medio campo.

Con la Fundació atacando la Montañesa defendiendo el resultado se produjo una segunda expulsión por doble amarilla. La Grama en el segundo tiempo consiguió darle la vuelta al marcador, pero a falta de diez minutos para el final la Montañesa volvió a marcar tras un córner.

Los Veteranos ya no pudieron volver a marcar ante un rival que defendió con uñas y dientes un empate meritorio hasta el final.