Partit molt dur i ajustat del nostre equip inclusiu!!

Inclusiu:

El inclusiu de la grama va tenir un partit molt dur i ajustat contra l’equip de Vic ja que es va decidir tot en els últims minuts amb un 2 – 4. Hem de destacar la gran tasca de Daniel Cabanyes com a entrenador que va donar la tranquil·litat i l’efectivitat necessària per poder emportar-se el partit.

L’expedició de l’equip inclusiu va ser formada pels següents jugadors: Jesús Lluna, Manuel Garrido, Miguel Sánchez, Rafa Rojano, David Rodríguez, Nicolás Díaz, Alberto Vela, José Collado, Jordi Gil, Sergio Molina, Jorge Ruiz.

El inclusivo de la grama tuvo un partido muy duro y ajustado contra el equipo de Vic ya que se decidió todo en los últimos minutos con un 2 – 4. Tenemos que destacar la gran labor de Daniel Cabañas como entrenador que dio la tranquilidad y la efectividad necesaria para poder llevarse el partido.

La expedición del equipo inclusivo fue formada por los siguientes jugadores: Jesús Luna, Manuel Garrido, Miguel Sánchez, Rafa Rojano, David Rodríguez, Nicolás Díaz, Alberto Vela, José Collado, Jordi Gil, Sergio Molina, Jorge Ruiz.