Buscant la victòria a Santfeliu

El Santfeliuenc en la seva victòria contra el Santboià. foto: www.santfefc.com

El Municipal de les Grases serà l’escenari d’una nova final pels nois de Toni Romero que esperen donar la bona imatge de la setmana passada contra el líder.

L’horitzó de la Fundació Esportiva Grama mira, setmana a setmana, la posició de la classificació que marca la salvació per tal de no allunyar-se massa i mantenir l’objectiu de la permanència. Com ha expressat el míster en sala de premsa: “cada partit és una final” i és igual on estiguin situats els rivals a la classificació.

Visitem a un rival que ha revifat amb quatre victòries (3-2 Sant Cristóbal; 0-1 Santboià; 1-2 Reus B i 2-3 Granollers), un empat (1-1 Llagostera) i una única derrota (0-1 Terrassa) en les sis últimes jornades. Destaquem la remuntada, amb èpica inclosa, el passat cap de setmana a Granollers en un dels camps més complicats de la categoria. Aquesta ratxa situa al Santfeliuenc en la catorzena posició amb 31 punts, i un balanç de gols molt compensat: han anotat 30 gols i n’han rebut 31.

Andrés Fernández no podrà comptar amb Kevin Díaz, sancionat després de ser expulsat la passada setmana.

Per la seva part, la Fundació Esportiva Grama es troba en una situació tan incòmode com esperançadora. Des de l’arribada de Toni Romero a la banqueta, l’equip ha guanyat en intensitat i en finalització però encara no s’han pogut corregir errades defensives que ens condemnen. Amb les incorporacions d’aquest mercat d’hivern els colomencs van mostrar una cara molt ofensiva la passada jornada contra l’Hospitalet i en aquesta línia tots sabem que l’equip no trigarà en sumar punts. Situats a la dinovena posició, amb 18 punts,  i a set de l’Ascó que marca la salvació, la Grama tractarà de trencar la ratxa de 9 partits sense guanyar al Municipal de les Grases. Per aquest partit el míster colomenc tindrà la baixa significativa de Xavi Pluvins i també d’Albert Cazorla, ambdós van veure la cinquena targeta groga.

Serà en partit avançat a dissabte, a les 18h, al Municipal de les Grases. Podeu seguir la retransmissió en directe per www.gramaradio.cat

Padilla en el seu debut amb la Grama. foto: Pedro González

El Municipal de las Grases será el escenario de una nueva final para los chicos de Toni Romero que esperan dar la buena imagen de la semana pasada contra el líder.

El horizonte de la Fundació Esportiva Grama mira, semana a semana, la posición de la clasificación que marca la salvación para no alejarse demasiado y mantener el objetivo de la permanencia. Como ha expresado el míster en sala de prensa : «cada partido es una final» y es igual donde estén situados los rivales en la clasificación.

Esta jornada visitamos a un rival que ha reavivado con cuatro victorias (3-2 San Cristóbal; 0-1 Santboià; 1-2 Reus B y 2-3 Granollers), un empate (1-1 Llagostera) y una única derrota (0 -1 Terrassa) en las seis últimas jornadas. Destacamos la remontada, con épica incluida, el pasado fin de semana en Granollers en uno de los campos más complicados de la categoría. Esta racha sitúa al Santfeliuenc en la decimocuarta posición con 31 puntos, y un balance de goles muy compensado: han anotado 30 goles y han recibido 31. Andrés Fernández no podrá contar con Kevin Díaz, sancionado tras ser expulsado la pasada semana.

Por su parte, la Fundació Esportiva Grama se encuentra en una situación tan incómoda como esperanzadora. Desde la llegada de Toni Romero al banquillo, el equipo ha ganado en intensidad y en finalización, pero aún no se han podido corregir errores defensivos que nos condenan. Con las incorporaciones de este mercado de invierno los colomenses mostraron una cara muy ofensiva la pasada jornada contra el Hospitalet y en esta línea todos sabemos que el equipo no tardará en sumar puntos. Situados en la decimonovena posición, con 18 puntos, a 7 del Ascó que marca la salvación, la Grama tratará de romper la racha de 9 partidos sin ganar, en el Municipal de las Grases. Para este partido el míster colomense tendrá la baja significativa de Xavi Pluvins y también de Albert Cazorla, ambos vieron la quinta tarjeta amarilla.

Será en partido adelantado al sábado, a las 18h, en el Municipal de las Grases. Podéis seguir la retransmisión en directo por www.gramaradio.cat