Partit molt dur del Prebenjamí D

Prebenjamí A:

Singuerlín 3-2 Prebenjamí A
Derbi molt disputat contra el Singuerlín, on es van veure dos grans equips. A la Grama li va faltar encert de cara a porteria perquè es van generar moltes oportunitats molt clares, però el futbol és ficar la pilota a la porteria i el Singuerlín molt defensiu, va tenir més encert de cara a porteria i es va endur la victòria per 3 a 2 .
Amb aquesta derrota es trunca la ratxa de 6 victòries seguides, que donarà més força als nois per seguir treballant i millorar.
La setmana que ve toca jugar contra Alzamora que va segon, i segur que es veurà un gran partit.

Singuerlín 3-2 Prebenjamín A
Derbi muy disputado contra el Singuerlín, donde se vieron dos grandes equipos. A la Grama le faltó acierto de cara a portería porque se generaron muchas oportunidades muy claras, pero el fútbol es meter el balón en la portería y el Singuerlín muy defensivo, tuvo más acierto de cara a portería y se llevó la victoria por 3 a 2.
Con esta derrota se trunca la racha de 6 victorias seguidas, que dará más fuerza a los chicos para seguir trabajando y mejorar.
La semana que viene toca jugar contra Alzamora que va segundo, y seguro que se verá un gran partido.

Prebenjamí B:

Alzamora 0-10 Preb. B
Partit senzill on el que tocava avui era lncidir a no encaixar gols i ser generosos amb el company.
Es va jugar bé per banda i triangularon moltes jugades.
La majoria de gols van venir precedides d’assistència, d’aquí la major complicitat de l’equip.

Gran treball de tots.

Alzamora 0-10 Preb. B
Partido sencillo donde lo que tocaba hoy era lncidir en no encajar goles y ser generosos con el compañero.
Se jugó bien por banda y triangularon muchas jugadas.
La mayoría de goles vinieron precedidas de asistencia, de ahí la mayor complicidad del equipo.

Gran trabajo de todos.

Prebenjamí C:

Preb C 3-1 Alzamora
Gol matiner contra els tercers de la taula que ens dóna confiança per afrontar el partit, no concedim tot just ocasions al rival i amb el pas dels minuts vam aconseguir un 3-0 que ens dóna força marge, gairebé al final ens arriben una vegada i la endollen, 3-1 i consolidant la segona posició.

Preb C 3-1 Alzamora
Gol tempranero contra los terceros de la tabla que nos da confianza para afrontar el partido, no concedemos apenas ocasiones al rival y con el paso de los minutos logramos un 3-0 que nos da bastante margen, casi al final nos llegan una vez y la enchufan, 3-1 y afianzando la segunda posición.

Prebenjamí D:

Prebenjamí D 2-8 Vila Olimpica
Ha estat un partit molt dur en què han estat superiors. No és tant la sorpresa que ens hagin guanyat ja que són jugadors de segon any i van primers a la lliga per alguna cosa, si no per la golejada, que ha estat dura. Tot i això el nostre equip ha anat a jugar al que sabem i hem aconseguit marcar dos gols a l’equip menys golejat de la lliga, una cosa positiva. En defensa hem de ser més contundents.

Prebenjamín D 2-8 Vila Olimpica
Ha sido un partido muy duro en el que han sido superiores. No es tanto la sorpresa de que nos hayan ganado ya que son jugadores de segundo año y van primeros en la liga por algo, si no por la goleada, que ha sido dura. Aún así nuestro equipo ha ido a jugar a lo que sabemos y hemos conseguido marcarle dos goles al equipo menos goleado de la liga, algo positivo. En defensa tenemos que ser más contundentes.

Prebenjamí E:

Sense dades