Partit espectacular del Infantil E

12/02/2019

Infantil A:

Mal partit de l’infantil A, el millor que vam poder treure és el resultat. L’infantil va jugar contra el penúltim al Vila que va sortir amb cinc enrere quatre mitjans i un punta. Amb tan sols un punta ells a la 1ª part van gaudir de massa ocasions. Mala 1ª part que ni en actitud ni joc vam estar a l’alçada amb 0-0 ens anàvem al descans. Després de la xerrada a mitja part dels místers la Grama va reaccionar una mica més si més no en actitud, una jugada de diversos rebots posava el 0-1 i de penal el 0-2 els dos obra de Mario, Partit per oblidar ja que el millor van ser que vam aconseguir els punts.

Brian Espinola: crec que els nens avui han sortit confiats i ja vam avisar que les 2ª voltes són complicades i ells es jugaven el descens. És clar que no tot es pot fer per golejada perquè no són màquines, però no és el camí que vam marcar els místers, perdrem i ens deixarem punts però el dia que ho fem que no sigui per l’actitud. Qui cregui que aquesta lliga està guanyada s’equivoca, això és el que intentem reflectir als nens. Però encara guanyant és un toc d’atenció que ens donen i jo per davant d’ells sóc més culpable que ells hi saber dominar aquesta situació tot i que estem cansats d’advertir que ens guanyaran o empatessin però que no sigui per no mostrar intensitat. No és el camí a seguir per intentar guanyar està lliga, però d’errors ells també aprenen i són conscients.

Mal partido del infantil A, lo mejor que pudimos sacar es el resultado. El infantil jugó contra el penúltimo el Vila que salió con cinco atrás cuatro medios y un punta. Con tan solo un punta ellos en la 1ª parte gozaron de demasiadas ocasiones. Mala 1ª parte que ni en actitud ni juego estuvimos a la altura con 0-0 nos íbamos al descanso. Tras la charla a media parte de los místers la Grama reaccionó algo más por lo menos en actitud, una jugada de varios rebotes ponía el 0-1 y de penalti el 0-2 los dos obra de Mario, Partido para olvidar ya que lo mejor fueron que conseguimos los puntos.

Brian espinola: creo que los niños hoy salieron confiados y ya avisamos que las 2ª vueltas son complicadas y ellos se jugaban el descenso. Está claro que no todo se puede hacer por goleada porque no son máquinas, pero no es el camino que marcamos los místers, perderemos y nos dejaremos puntos pero el día que lo hagamos que no sea por la actitud. Quien crea que esta liga está ganada se equivoca, eso es lo que intentamos reflejar a los niños. Pero aún ganando es un toque de atención que nos dan y yo por delante de ellos soy más culpable que ellos hay saber dominar esta situación aunque estamos cansados de advertir que nos ganarán o empataran pero que no sea por no mostrar intensidad. No es el camino a seguir para intentar ganar está liga, pero de errores ellos tambien aprenden y son conscientes.

Infantil B:

Un partit super important per a nosaltres, que ens mantenen en el segon lloc de la clasificación.Anem a un camp que encara que el rival està a la meitat de la taula cap equip havia guanyat en aquest camp que és la Barcino al final hem tret els punts . Acabem la primera part 1 a 3, controlem molt bé la pilota el domini de la posició númerosas jugades de perill i ens vam anar al descans amb aquest resultat que ens dóna una mica de tranquil·litat pel demostrat en el joc amb el domini de la pilota i les ocasions. La segona part ens relaxem una miqueta fruit d’això va arribar el gol d’ells, se’ns van posar 2-3 començant els nerviosisme i tot i que seguim controlant la pilota i portem més ocasions que al final vam patir una mica per el just de resultat al final victòria importantíssima 2 a 3 al camp del Barcino

Un partido super importante para nosotros, que nos mantienen en el segundo puesto de la clasificación.Vamos a un campo que aunque el rival está en la mitad de la tabla ningún equipo había ganado en ese campo que es la Barcino al final hemos sacado los puntos. Acabamos la primera parte 1 a 3, controlamos muy bien el balón el dominio de la posición númerosas jugadas de peligro y nos fuimos al descanso con este resultado que nos da un poquito de tranquilidad por lo demostrado en el juego con el dominio del balón y las ocasiones. La segunda parte nos relajamos un poquito fruto de ello llegó el gol de ellos, se nos pusieron dos a tres empezando los nerviosismo y a pesar de que seguimos controlando el balón y llevamos más ocasiones que al final sufrimos un poquito por lo justo de resultado al final victoria importantísima 2 a 3 en campo del Barcino.

Infantil C:

Partit contra l’últim classificat que va començar jugant amb cinc defenses. esperant replegats algun error d’ells ens vam posar 2-0 al marcador i llavors ens vam anar al descans. A la segona part ells van canviar el sistema i nosaltres en tenir el marcador a favor, ens relaxem. Van ficar un gol i conseqüència d’això el partit es va trencar i vam tenir diverses ocasions fins que de falta Javi va ficar el 3-1. Gols d’Iker, mamadou, Javi.

Partido contra el último clasificado que empezó jugando con cinco defensas. esperando replegados algún error de ellos nos pusimos 2-0 en el marcador y entonces nos fuimos al descanso. En la segunda parte ellos cambiaron el sistema y nosotros al tener el marcador a favor,nos relajamos. Metieron un gol y consecuencia de ello el partido se rompió y tuvimos varias ocasiones hasta que de falta Javi metió el 3-1. Goles de Iker, mamadou, Javi.

Infantil D:

Sistrells 8 infantil D 0
Partit contra el líder en el qual han estat molt superiors a nosaltres cal seguir treballant.

Partido contra el líder en el que han sido muy superiores a nosotros hay que seguir trabajando.

Infantil E:

Guinagüeta 1-2 Infantil I

Partit espectacular per la nostra part.
El rival es pensava que anava a trobar-se al mateix equip que a l’anada i s’ha trobat a una Grama amb les coses molt clares, molt contundents i sobretot amb ganes de endur-se els tres punts.
Des del minut un ho hem donat tot, ràpidament ens hem posat per davant en el marcador, 0-1. Seguíem tenint moltes oportunitats però cap entrava. Ens anem a la mitja part 0-1 guanyant i amb el partit molt escalfat. El rival estava molt nerviós i cometia entrades molt dures i provocacions.
Ells han aconseguit l’empat a través d’una falta. Quedava poc temps, estàvem molt cansats tots dos equips i precipitats intentant aconseguir un gol. I finalment hem aconseguit posar-nos 1-2.

Tot l’esforç ha estat recompensat en el resultat.

Guinagüeta 1-2 Infantil E

Partido espectacular por nuestra parte.
El rival se pensaba que iba a encontrarse al mismo equipo que en la ida y se ha encontrado a una Grama con las cosas muy claras, muy contundentes y sobre todo con ganas de llevarse los tres puntos.
Desde el minuto uno lo hemos dado todo, rápidamente nos hemos puesto por delante en el marcador, 0-1. Seguíamos teniendo muchas oportunidades pero ninguna entraba. Nos vamos a la media parte 0-1 ganando y con el partido muy calentado. El rival estaba muy nervioso y cometía entradas muy duras y provocaciones.
Ellos han conseguido el empate a través de una falta. Quedaba poco tiempo, estábamos muy cansados ambos equipos y precipitados intentando conseguir un gol. Y finalmente hemos conseguido ponernos 1-2.