Bon partit en un camp complicat de l’Aleví B

Aleví B:

AB Mollet 1-4 AB.

Molt bon partit en un camp molt complicat. Hem fet un primer quart molt bo posant-nos 0-2 ràpid. A poc a poc hem fet el partit llarg. El segon quart ens han apretat molt i han aconseguit marcar l’1-2. Però finalment en el tercer quart hem tornat a marcar 2 gols que ens han donat ales. Rematem el partit en el tercer quart amb un molt bon gol de Joel. A seguir.

AB Mollet 1-4 AB.

Muy buen partido en un campo muy complicado. Hemos hecho un primer cuarto muy bueno poniéndonos 0-2 rápido. Poco a poco hemos hecho el partido largo. El segundo cuarto nos han apretado mucho y han conseguido marcar el 1-2. Pero finalmente en el tercer cuarto hemos vuelto a marcar 2 goles que nos han dado alas. Rematamos el partido en el tercer cuarto con un muy buen gol de Joel. A seguir.

Aleví C:

Sant Andreu 4 Grama 1
Arbitratge lamentable arribant mitja hora tard, ha expulsat a un jugador injustament en el segon quart, una vergonya, parlant-li mal als jugadors de tots dos equips amb molta prepotència, dirigint-se als pares de tots dos equips, una llàstima pels nens.

San Andreu 4 grama 1
Arbitraje lamentable llegando media hora tarde, ha expulsado a un jugador injustamente en el segundo cuarto, una vergüenza, hablándole mal a los jugadores de ambos equipos con mucha prepotencia, dirigiéndose a los padres de ambos equipos, una lástima por los niños.

Aleví D:

Sense dades.

Aleví E:

Alevin E 3 Young talent 3

Partidazo contra el líder.

Aleví F:

Sense dades.

Aleví G:

AG 4-4 Raval
Partit difícil, eren xavals de primer any que tocaven molt bé la pilota, recalcar l’esforç i esperit de lluita dels xavals que han sabut tirar endavant un partit molt complicat amb arpa i molta personalitat.

AG 4-4 Arrabal
Partido difícil, eran chavales de primer año que tocaban muy bien el balón, recalcar el esfuerzo y espíritu de lucha de los chavales que han sabido sacar adelante un partido muy complicado con garra y mucha personalidad.