Partit espectacular de l´Infantil E

16/04/2019

Infantil A:

Gran partit de l’Infantil A on no va donar temps a reacció al Sarria. L’Infantil A va sortir molt fort i en el min 9 ia tenien en el marcador 2-0 amb un doblet de Youseff abans d’acabar el descans Salva posava el 3-0 en una gran primera part amb molta possessió de pilota i circulacions ràpides i amb molt de joc directe. A la 2a part la Grama no es confio i no va baixar el pistó, un doblet del pitxitxi Mario i un gol més posava el 6-0 al marcador. Un partit des de principi a fi increïble de l’Infantil A. El líder segueix la seva ratxa amb el seu gran joc després del sotrac dels passats partits. Ara toca descansar i desconnectar recuperar els jugadors lesionats i quan tornem a pensar en el proper partit. I seguir intentant que aquesta ratxa no s’acabi.

Partidazo del Infantil A donde no dió tiempo a reacción al Sarria. El Infantil A salió muy fuerte y en el min 9 ya tenían en el marcador 2-0 con un doblete de Youseff antes de acabar el descanso Salva ponía el 3-0 en una gran primera parte con mucha posesión de balón y circulaciones rápidas y con mucho juego directo. En la 2ª parte la Grama no se confío y no bajó el pistón, un doblete del pichichi Mario y un gol más ponía el 6-0 en el marcador. Un partido desde principio al fín increíble del Infantil A. El líder sigue su racha con su gran juego tras el bache de los pasados partidos. Ahora toca descansar y desconectar recuperar a los jugadores lesionados y cuando volvamos a pensar en el próximo partido. Y seguir intentando que esta racha no se acabe.

Infantil B:

Partit contra el lider.
El Can Buixeres va sortir a tancar-se en la seva àrea i jugar-nos sempre a la contra. Nosaltres domiábamos el partit des del principi amb triangulacions de pilota. A la primera i única oportunitat que van tenir va ser en una jugada de córner que causa d’una fallada nostre de marca, ens van fer el 0-1. Nosaltres seguim amb el nostre treball i fruit d’això va arribar l’empat. Seguim fent el nostre futbol i ens bolquem en la seva porteria i en un contraatac al minut 70 ens fan el 1-2, resultat final.
Felicitar als meus jugadors pel gra partit realitzat davant del lider.

Partido contra el lider.
El Can Buixeres salió a encerrarse en su área y jugarnos siempre a la contra. Nosotros domiábamos el encuentro desde el principio con triangulaciones de balón. En la primera y única oportunidad que tuvieron fué en una jugada de córner que debido a un fallo nuestro de marca, nos hicieron el 0-1. Nosotros seguimos con nuestro trabajo y fruto de ello llegó el empate. Seguimos haciendo nuestro fútbol y nos volcamos en su portería y en un contraataque en el minúto 70 nos hacen el 1-2, resultado final.
Felicitar a mis jugadores por el gra partido realizado frente al lider.

Infantil C:

Sense dades

Infantil D:

Sense dades

Infantil E:

Infantil I 6-0 Escola Pia Sarria

Partit espectacular per la nostra part. Veníem d’haver perdut la setmana passada contra els segons i aquests tres punts els volíem.

Des del minut un hem sortit apretant i tot i que ens ha costat encaixar el primer gol, hem seguit amb la mateixa intensitat. Després de l’1-0, seguíem amb oportunitats encara que ens costava finalitzar-amb èxit. Ens hem anat a la mitja part 3-0, teníem algun que altre error ia la segona part volíem rectificar aquests errors per augmentar més el marcador. Comença la segona part i l’equip seguia lluitant. El rival seguia apretant i ens costava arribar a porta. Tot i això, hem aconseguit tres gols més que han sentenciat el partit.

Dolors: A poc a poc anem aconseguint el que ens mereixem. Encara hem de treballar molt més.

Infantil E 6-0 Escola Pia Sarria

Partido espectacular por nuestra parte. Veníamos de haber perdido la semana pasada contra los segundos y estos tres puntos los queríamos.

Desde el minuto uno hemos salido apretando y a pesar de que nos ha costado encajar el primer gol, hemos seguido con la misma intensidad. Después del 1-0, seguíamos con oportunidades aunque nos costaba finalizarlas con éxito. Nos hemos ido a la media parte 3-0, teníamos algún que otro fallo y en la segunda parte queríamos rectificar esos fallos para aumentar más el marcador. Empieza la segunda parte y el equipo seguía luchando. El rival seguía apretando y nos costaba llegar a puerta. Aún así, hemos conseguido tres goles más que han sentenciado el partido.

Dolors: Poco a poco vamos consiguiendo lo que nos merecemos. Aún tenemos que trabajar mucho más.