Partit difícil del Prebenjamí D

Prebenjamí A:

Prebenjamí A 10-2 Cinc Copes

Prebenjamí C:

Preb C: 1-11 Penya Barcino,
Partit difícil, però vam jugar un dels millors partits de la temporada, molt dominat tot el partit i bones jugades.

Preb C: 1-11 Peña Barcino,
Partido difícil, pero jugamos uno de los mejores partidos de la temporada, muy dominado todo el encuentro y buenas jugadas.

Prebenjamí D:

Trajana 2 -1 prebenjamí d:
Es plantejava un partit difícil contra els tercers classificats, a més en camp rival. No vam fer mal partit i contrarestamos bastant bé les seves armes d’atac. No obstant això, van fer dos gols els quals no vam poder fer res, un va ser una falta directa molt elevada i l’altre una meravellosa jugada individual. Com a aspectes a millorar, vam estar fluixos de cara a porta, ja que vam tenir ocasions bastant clares que no vam aconseguir materialitzar.

Trajana 2 -1 prebenjamin d:
Se planteaba un partido difícil contra los terceros clasificados, además en campo rival. No hicimos mal partido y contrarestamos bastante bien sus armas de ataque. No obstante, hicieron dos goles los cuales no pudimos hacer nada, uno fue una falta directa muy elevada y el otro una maravillosa jugada individual. Como aspectos a mejorar, estuvimos flojos de cara a puerta, ya que tuvimos ocasiones bastante claras que no conseguimos materializar.

Prebenjamí E:

Sense dades