Omar reforça el centre del camp de la Fundació

El jove jugador Omar Hayek s’uneix a la plantilla 2016/17 del nostre primer equip. Un futbolista que tornarà a trepitjar Can Peixauet doncs té passat gramanetista. Malgrat la seva joventut aquest mitjapunta ja té experiència en la categoria, on ha jugat dues temporades.

Durant un any va ser jugador de les categories inferiors de la Montañesa, després va estar dos anys a la Grama i d’aquí es va anar a la FP Hermes de Lliga Nacional acabant així la seva edat de juvenil. Com amateur va començar al CD Montcada i aquesta temporada va aconseguir l’ascens a Primera Catalana amb la Fundación Privada Hermes.

Foto: Rafa Jiménez

Foto: Rafa Jiménez

El joven jugador Omar Hayek se une a la plantilla 2016/17 de nuestro primer equipo. Un futbolista que volverá a pisar Can Peixauet pues tiene pasado gramanetista. Pese a su juventud este mediapunta ya tiene experiencia en la categoría, en la que ha jugado dos temporadas.

Durante un año fue jugador de las categorías inferiores de la Montañesa, después estuvo dos años en la Grama y de ahí se fue a la FP Hermes de Liga Nacional acabando así su edad de juvenil. Como amateur empezó en el CD Montcada y esta temporada consiguió el ascenso a Primera Catalana con la Fundación Privada Hermes.