Antonio Morales, amb les incorporacions d'aquesta temporada.
Antonio Morales, amb les incorporacions d’aquesta temporada.

La sala de premsa del Nou Municipal va acollir ahir a la tarda la presentació oficial de 8 jugadors per a la plantilla de l’equip Amateur de la Fundació Esportiva Grama.

Daniel Valero “Peque”, Kevin Sorbas, Oriol Serra, Juba Abdi, Joan Compte, Jonathan Reina, Pau Nuñez i Omar Hayek van signar el seu compromís amb la nostra Fundació acompanyats pel President, Antonio Morales; el vicepresident i responsable de l’àrea esportiva, Manolo García;  i el Directiu Xavi Samper.

Tots ells ja van poder lluir la samarreta blava i amb mostres d’optimisme van fer-se la foto oficial i una completa entrevista per GRAMA TV que anirem compartint amb vosaltres durant aquest mes.

Des de la Fundació Esportiva Grama els hi desitgem a tots ells una bona temporada a Segona Catalana i els hi demanem tot els seu esforç per assolir l’objectiu que l’entitat s’ha marcat en aquest curs 2016-2017, l’ascens a Primera Catalana. Molta sort per tots.

Podeu veure les fotos de l’acte al següent enllaç: https://goo.gl/photos/mm99zA9LCqtLDQvp6

[divider]

P1040753
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Reina, Oriol, Compte, Peque, Kevin i Juba.

La sala de prensa del Nou Municipal acogió ayer por la tarde la presentación oficial de 8 jugadores para la plantilla del equipo amateur de la Fundació Esportiva Grama.

Daniel Valero “Peque”, Kevin Sorbas, Oriol Serra, Juba Abdi, Joan Compte, Jonathan Reina, Pau Nuñez  y Omar Hayek firmaron su compromiso con nuestra Fundació acompañados por el Presidente, Antonio Morales; por el Vicepresidente y responsable del área deportiva, Manolo García; y el Directivo Xavi Samper.

Todos ellos ya pudieron lucir la camiseta azul y con muestras de optimismo se hicieron la foto oficial y una completa entrevista para Grama TV que iremos compartiendo con vosotros durante este mes.

Desde la Fundació Esportiva Grama les deseamos a todos ellos una buena temporada en Segunda Catalana y les pedimos todo su esfuerzo para conseguir el objetivo que la entidad se ha marcado para este curso 2016-2017, el ascenso a Primera Catalana. Mucha suerte para todos.

Podéis ver las fotos del acto en el siguiente enlace: https://goo.gl/photos/mm99zA9LCqtLDQvp6

Por admin