Nova dosi de realitat

Xavi Pluvins pugna per la pilota al Sagnier (foto: Pedro González)

De nou míssil des de fora de l’àrea tomba a la Grama en un partit seriós dels nostres.

-DBC- Plantejava novetats d’inici Toni Romero per enfrontar-se a un dels grans de la categoria, l’A.E. Prat. Amb diferència dels anteriors partits, es quedaven a la banqueta Buba i Ñito i entraven de partida Cazorla i Cristóbal. En el cas de l’extrem ha estat una qüestió física la que l’ha deixat fora de l’onze mentre que el cas de Ñito ha estat una decisió tècnica.

Als 20 segons la ha tingut el Prat. Primera jugada, primera errada colomenca i primera ocasió claríssima per Guiu que creua en excés la pilota davant de Caleb i l’envia fora. Però aquesta Grama no s’arronsa i en una bona jugada d’Omar per banda dreta, la seva centrada la pot rematar al segon pal Esteve Monterde estavellant la pilota al pal als dos minuts de joc. Bona resposta dels nostres i declaracions d’intencions d’ambdós equips.

La Grama ha estat ben plantada sobre el terreny de joc i el Prat jugava en zona de centrals intentant buscar els espais. Quan els de Pedro Dolera aconseguien superar la línia de pressió dels visitants, generaven perill sobre la porteria de Caleb. Poves la ha tingut als cinc minuts de joc i Alberto Padilla ha enviat una pilota al pal en un xut de falta als set minuts. A l’altra àrea era Isaac Padilla el que donava mobilitat mentre Cristóbal intentava, sense aconseguir-ho, exercir de referència en les pilotes llargues.

El partit estava igualat al centre del camp on la presència de Cazorla li ha donat a la Grama més contundència però a les àrees generava molt més perill l’equip potablava.

Als 24 minuts, l’entrenador local ha hagut de fer el primer canvi de manera forçada. El dorsal número 10, la referencia ofensiva, Poves, es feia mal i havia de ser substituït per Pedro Bravo. Aquest canvi marcaria, a la llarga, el signe del partit. Mentrestant, Jorge Rojas xutava una falta des de la frontal i obligava a Andrés a lluir-se palmejant la pilota a córner.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb l’empat inicial, Pluvins ha tingut una de les ocasions més clares de la primera meitat però el seu xut ha sortit desviat. La resposta del Prat ha estat letal. En una jugada que semblava infructuosa pels locals la pilota ha caigut als peus de Pedro Bravo que ha enviat un autèntic míssil a l’escaire. La història que es repeteix, de nou l’equip rival ens fa el gol de la jornada i es posaven 1-0 al minut 42.

I encara abans d’acabar la primera part, al minut 43, Toni ha tingut una ocasió immillorable. El seu xut l’ha tocat Caleb amb la punteta dels dits i la pilota ha picat al pal.  Amb aquesta jugada no hi ha hagut més perill i l’àrbitre ha xiulat el descans amb avantatge pels pratencs.

Començava a rodar la pilota a la segona part i ens ha deparava una greu lesió en els instants inicials. En el minut 52, una desafortunada jugada ha acabat amb Padilla, el dorsal número 8 del Prat, estes a terra. Les exploracions posteriors apunten a una lesió de genoll. L’ha substituït Pau López.

Aquest segon temps el mig del camp d’ambdós equips ha desaparegut. Per sobre de tot han prevalgut les pilotades llargues buscant als atacants. Amb més cor que cap, la Fundació Esportiva Grama no ha trepitjat l’àrea potablava. Els homes de Pedro Dolera han tingut una ocasió en un xut de falta de Pedro Bravo al minut 76 però Caleb ha  refusat i el central del Prat, Hèctor, no ha pogut rematar en segona jugada.

Poc més d’aquí al final, els canvis de Toni Romero donant entrada a Ñito i Samu per Cristóbal i Cazorla no han canviat el signe del partit, no han generat el revulsiu que necessitàvem i l’enfrontament ha acabat amb aquesta victòria per la mínima.

Nova derrota a domicili que ens manté en posicions de descens, en una situació límit i restant jornades per poder salvar la categoria. No serà fàcil i cada vegada hi ha menys esperances però les matemàtiques encara no han signat sentència. La propera setmana rebrem al C.P. San Cristóbal, diumenge, a les 11:45h al Municipal de la Grama i en directe per www.gramaradio.cat

 

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

El once inicial de la Grama en el Municipal Sagnier (foto: Pedro González)

De nuevo misil desde fuera del área tumba en la Grama en un partido serio de los nuestros.

Planteaba novedades de inicio Toni Romero para enfrentarse a uno de los grandes de la categoría,  A.E. Prat. Con diferencia de los anteriores partidos, se quedaban en el banquillo Buba y Ñito y entraban de partida Cazorla y Cristóbal. En el caso del extremo ha sido una cuestión física la que le ha dejado fuera del once mientras que el caso de Nito ha sido una decisión técnica.

A los 20 segundos la ha tenido el Prat. Primera jugada, primer error colomense y primera ocasión clarísima para Guiu que cruza en exceso el balón ante Caleb y la envía fuera. Pero esta Grama no se arruga y en una buena jugada de Omar por banda derecha, su centro lo puede rematar en el segundo palo Esteve Monterde estrellando el balón en el poste a los dos minutos de juego. Buena respuesta de los nuestros y declaración de intenciones de ambos equipos.

La Grama estaba bien plantada sobre el terreno de juego y el Prat jugaba en zona de centrales intentando buscar los espacios. Cuando los de Pedro Dolera conseguían superar la línea de presión de los visitantes, generaban peligro sobre la portería de Caleb. Poves la ha tenido a los cinco minutos de juego y Alberto Padilla envió un balón al palo en un disparo de falta a los siete minutos. En el otro área era Isaac Padilla el que daba movilidad mientras Cristóbal intentaba, sin conseguirlo, ejercer de referencia en los balones largos.

El partido estaba igualado en el centro del campo donde la presencia de Cazorla le ha dado a la Grama más contundencia pero en las áreas generaba mucho más peligro el equipo potablava. A los 24 minutos, el entrenador local ha tenido que hacer el primer cambio de manera forzada. El dorsal número 10, la referencia ofensiva, Poves, se dolía y tenía que ser sustituido por Pedro Bravo. Este cambio marcaría, a la larga, el signo del partido. Mientras tanto, Jorge Rojas chutaba una falta desde la frontal y obligaba a Andrés a lucirse palmeando el balón a córner.

Cuando parecía que se llegaría al descanso con el empate inicial, Pluvins ha tenido una de las ocasiones más claras de la primera mitad pero su disparo salió desviado. La respuesta del Prat ha sido letal. En una jugada que parecía infructuosa para los locales el balón cayó a los pies de Pedro Bravo que ha enviado un auténtico misil a la escuadra. La historia que se repite, de nuevo el equipo rival nos hace el gol de la jornada y se ponían 1-0 en el minuto 42.

Y aún antes de terminar la primera parte, en el minuto 43, Toni tuvo una ocasión inmejorable. Su disparo lo ha tocado Caleb con la puntita de los dedos y el balón ha picado en el palo. Con esta jugada no ha habido más peligro y el árbitro ha pitado el descanso con ventaja para los pratenses.

Comenzaba a rodar el balón en la segunda parte y nos ha deparado una grave lesión en los instantes iniciales. En el minuto 52, una desafortunada jugada ha terminado con Padilla, el dorsal número 8 del Prat, extendido en el suelo. Las exploraciones posteriores apuntan a una lesión de rodilla. Le ha sustituido Pau López.

Este segundo tiempo el centro del campo de ambos equipos ha desaparecido. Por encima de todo han prevalecido los pelotazos largos buscando a los atacantes. Con más corazón que cabeza, la Fundació Esportiva Grama no ha pisado el área potablava. Los hombres de Pedro Dolera han tenido una ocasión en un disparo de falta de Pedro Bravo en el minuto 76 pero Caleb ha rechazado y el central del Prat, Héctor, no pudo rematar en segunda jugada.

Poco más de aquí al final, los cambios de Toni Romero dando entrada a Nito y Samu por Cristóbal y Cazorla no han cambiado el signo del partido, no han generado el revulsivo que necesitábamos y el enfrentamiento ha terminado con esta victoria por la mínima.

Nueva derrota a domicilio que nos mantiene en posiciones de descenso, en una situación límite y restando jornadas para poder salvar la categoría. No será fácil y cada vez hay menos esperanzas pero las matemáticas aún no han firmado sentencia. La próxima semana recibiremos en C.P. San Cristóbal, domingo, a las 11: 45h en el Municipal de la Grama y en directo por www.gramaradio.cat

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASSIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5