Bon partit dels Veterans de la Fundació Grama

Veterans:

Bon partit dels Veterans de la Fundació Grama que va ser molt superior tot el partit.
Els Veterans van ser amos de la pilota des del primer minut davant un equip que es va tancar al seu camp buscant les contres per crear perill a la porteria de la Grama però que amb prou feines es va acostar a la porteria de la Fundació.
La primera part va ser un atac continu de la Fundació però amb l’equip del Cervelló fresc no era capaç de crear grans ocasions i els atacs acabaven amb xuts des de fora de l’àrea sense trobar el gol i d’aquesta manera es va arribar al descans amb empat a zero .
La segona part va començar de forma diferent i amb els Veterans augmentant la velocitat de pilota i acabant les jugades entrant per banda i buscant rematadors dins l’àrea i gràcies a això després d’una recuperació Joan Carles va entrar a l’àrea per la banda i el defensa que va arribar al tall va realitzar un penal clar al portar-se al jugador de la Fundació per davant.
Penal que va transformar Gica pel centre de la porteria enganyant al porter.
Amb l’1-0 dels Veterans es van dedicar a buscar el segon i de nou Gica gràcies a una falta llunyana va ficar el segon i va tancar el partit, el Cervelló ja amb tot perdut es va llançar a buscar el gol però els jugadors de la Fundació van controlar bé el joc i amb prou feines li van crear perill.
Tres punts més per als Veterans que segueixen en la lluita per la lliga.

Buen partido de los Veteranos de la Fundación Grama que fue muy superior todo el partido.
Los Veteranos fueron dueños del balón desde el primer minuto ante un equipo que se encerró en su campo buscando las contras para crear peligro en la portería de la Grama pero que apenas se acercó a la portería de la Fundación.
La primera parte fue un ataque continuo de la Fundación pero con el equipo del Cervelló fresco no era capaz de crear grandes ocasiones y los ataques acababan con chutes desde fuera del área sin encontrar el gol y de esta manera se llegó el descanso con empate a cero.
La segunda parte comenzó de forma diferente y con los Veteranos aumentando la velocidad de balón y acabando las jugadas entrando por banda y buscando rematadores dentro del área y gracias a ello tras una recuperación Juan Carlos entro en el área por la banda y el defensa que llegó al corte realizó un penalti claro al llevarse al jugador de la Fundación por delante.
Penalti que transformó Gica por el centro de la portería engañando al portero.
Con el 1-0 los Veteranos se dedicaron a buscar el segundo y de nuevo Gica gracias a una falta lejana metió el segundo y cerró el partido, el Cervelló ya con todo perdido se lanzó a buscar el gol pero los jugadores de la Fundación controlaron bien el juego y apenas le crearon peligro.
Tres puntos más para los Veteranos que siguen en la lucha por la liga.