Infantil A:

Premier 3-0 Inf. A

L’Infantil A va sortir ferma al camp amb pressions molt altes contra un equip que probablement lluitarà per aquesta lliga. La primer no va dominar ni crear accions de perill a la 1ª part ja que La Grama estava molt ben col·locada, les accions de perill van arribar del nostre banda, un travesser de Adri després d’un rebuig va ser l’acció més contundent 0-0 a la 1a part
El la 2ª part tot el que s’ha treballat es va tirar a les escombraries, La Grama va fer canvis que no van estar encertats i va baixar el nivell d’intensitat que requeria aquest partit, la Premier va tenir el control i ja no fèiem pressions altes. A falta de 20 minuts tot el que s’ha treballat es va anar en orris, un mal refús d’un jugador nostre deixava la pilota morta dins l’àrea i la Premier la va aprofitar faltaven 20 min. i La Grama no va saber refer-se, va tirar els braços avall i vam cometre dos penals clamorosos dels defenses i ells posaven amb 2-0 al marcador. Ja amb l’equip a dalt una pilota aèria el rematava la Premier i deixava el 3-0 al marcador.

Brian Espinola: Tenia la cosa a l’estómac que passaria si un dia anàvem per darrere del marcador qual anava a ser la nostra reacció, em porto moltes coses negatives però no pel resultat al final la 1ª part va ser una gran 1ª part contra un equip que porta 4 anys jugant i sap el que fa. Cal treballar més l’aspecte de cap, no pot ser que ens facin un gol i que tirem el partit perquè amb 1-0 encara tens possibilitats d’encarar el partit, vam fer errors de nens petits fruit de la ràbia 2 penals clamorós, estàvem més pendents dels jugadors de l’equip contrari i l’àrbitre que de nosaltres mateix. Hi ha molt de corregir, però és bo que contra aquests equips que no tens res a perdre es vegin aquests errors. Toca empassar verí i seguir treballant, aquesta categoria és molt dura i sempre has d’intentar tenir possibilitats fins al final sense tirar el partit.

 

Premier 3-0 Inf. A

El Infantil A salió firme al campo con presiones muy altas contra un equipo que probablemente luchará por esta liga. La premier no dominó ni creó acciones de peligro en la 1ª parte ya que La Grama estaba muy bien colocada, las acciones de peligro llegaron de nuestro lado, un larguero de Adri después de un rechace fué la acción más contundente 0-0 en la 1ª parte
El la 2ª parte todo lo trabajado se tiró a la basura, La Grama hizo cambios que no estuvieron acertados y bajó el nivel de intensidad que requería este partido, la Premier tuvo el control y ya no hacíamos presiones altas. A falta de 20 minutos todo lo trabajado se fué al garete, un mal rechace de un jugador nuestro dejaba la pelota muerta dentro del área y la Premier la aprovechó faltaban 20 min. y La Grama no supo reponerse, tiró los brazos abajo y cometimos dos penaltis clamorosos de los defensas y ellos ponían con 2-0 en el marcador. Ya con el equipo arriba un balón aéreo lo remataba la Premier y dejaba el 3-0 en el marcador.

Brian espinola: Tenía la cosa en el estómago de que pasaría si un día íbamos por detrás del marcador cual iba a ser nuestra reacción, me llevo muchas cosas negativas pero no por el resultado al final la 1ª parte fué una gran 1ª parte contra un equipo que lleva 4 años jugando y sabe lo que hace. Hay que trabajar más el aspecto de cabeza, no puede ser que nos metan un gol y que tiremos el partido porque con 1-0 aún tienes posibilidades de encarar el partido, hicimos errores de niños pequeños fruto de la rabia 2 penaltis clamoroso, estábamos más pendientes de los jugadores del equipo contrario y del árbitro que de nosotros mismo. Hay mucho que corregir, pero es bueno que contra estos equipos que no tienes nada que perder se vean estos fallos. Toca tragar veneno y seguir trabajando, esta categoría es muy dura y siempre tienes que intentar tener posibilidades hasta el final sin tirar el partido.

Infantil B:

Bufalà 1-4 Infantil B

Partit complicat de jugar per les dimensions del camp i amb el joc rival de buscar molt la pilota llarg i amb bones sortides per banda.
1a part, ens anem guanyant 0-2 amb 2 jugades de bones combinacions i finalitzacions.
2a part només començar penal a favor i realitzem el 0-3.
Aquí comencen a estrènyer més ells i mes per banda dreta amb bones combinacions, però que sabem parar-bé, excepte en el gol d’ells que realitzen un centre-xut i es cola a porteria en pal llarg.
El 4t gol arriba d’un córner on vam marcar amb un bon cop de cap.

 

Bufalà 1-4 Infantil B

Partido complicado de jugar por las dimensiones del campo y con el juego rival de buscar mucho el balón largo y con buenas salidas por banda.
1a parte, nos vamos ganando 0-2 con 2 jugadas de buenas combinaciones y finalizaciones.
2a parte nada más empezar penalti a favor y realizamos el 0-3.
Ahí empiezan a apretar más ellos y mas por banda derecha con buenas combinaciones, pero que sabemos pararlas bien, excepto en el gol de ellos que realizan un centro-chut y se cuela en portería en palo largo.
El 4º gol llega de un córner donde marcamos con un buen golpeo de cabeza.

Infantil C: (Amistoso)

Sabadell 6-3 Inf. C

El partit va començar amb els nostres molt endollats que no van deixar respirar al Sabadell, el que va causar que el primer gol arribés aviat gràcies a una gran pressió. Després del gol van afluixar una mica i el Sabadell va aprofitar les dues oportunitats que van tenir per avançar-2-1. Abans que acabés la primera part vam tenir dos grans oportunitats i les vam aprofitar molt bé, ens avançàvem abans d’arribar a la segona part 2-3. La segona part va ser un desastre total al qual el Sabadell va aprofitar l’empanada de la Grama per ficar ni mes ni menys que quatre gols a la segona part, que va deixar a la Grama sense ganes de seguir.

 

Sabadell 6-3 Inf. C

El partido empezó con los nuestros muy enchufados que no dejaron respirar al Sabadell, lo que causó que el primer gol llegara pronto gracias a una gran presión. Después del gol aflojaron un poco y el Sabadell aprovechó las dos oportunidades que tuvieron para adelantarse 2-1. Antes de que acabara la primera parte tuvimos dos grandes oportunidades y las aprovechamos muy bien, nos adelantábamos antes de llegar a la segunda parte 2-3 . La segunda parte fué un desastre total al cual el Sabadell aprovechó la empanada de La Grama para meter ni mas ni menos que cuatro goles en la segunda parte, que dejó a La Grama sin ganas de seguir.

Por admin