Kiku Parcerisas donant instruccions a la banqueta.

Vuitena jornada pel Juvenil A de la Grama que, tot i el bon joc, no ha estat capaç encara d’endur-se una merescuda victòria a categoria Nacional.

Aquesta tarda visitem el Municipal Sagnier per jugar contra el Juvenil de A.E. Prat que es troba a la novena posició amb 9 punts. La trajectòria de l’equip potablava és bastant regular perquè o guanyen o perden però son capaços d’alternar resultats per mantenir-se en la zona mitja de la classificació. Han obtingut tres victòries contra Badalona (3-1), Espanyol (2-3) i Sant Andreu (3-1) i han caigut derrotats en quatre ocasions contra Mataró (2-1), Unificació Bellvitge (0-2), Mercantil (2-1) i Cornellà  (3-1).

Hem analitzat amb Kiku Parcerisas, míster de la Grama, el joc del rival i ens assegura que “el juvenil del Prat és un equip treballat i que ve en bona dinàmica de joc”. El tècnic de la Grama sap que la principal característica del rival “és un joc molt ofensiu que ens posarà en problemes i haurem d’estar en un molt bon nivell per poder contrarestar-ho”.

Per part de la Grama, la desitjada victòria s’està fent esperar i sabem que en molts dels set partits disputats la moneda ens ha donat creu quan havia de donar-nos cara, però el treball està sent bo i quan arribi agafarem una bona dinàmica de resultats per anar escalant posicions a la classificació.

Recordeu que juguem aquesta tarda al Municipal Sagnier del Prat, a les 17:45h i seguirem el partit a #gramaenjoc.

[divider]

Octava jornada para el Juvenil A de la Grama que, a pesar del buen juego, no ha sido capaz aún de llevarse una merecida victoria en categoría Nacional.

Esta tarde visitamos el Municipal Sagnier para jugar contra el Juvenil de A.E. Prat que se encuentra en la novena posición con 9 puntos. La trayectoria del equipo potablava es bastante regular porque o ganan o pierden pero son capaces de alternar resultados para mantenerse en la zona media de la clasificación. Han obtenido tres victorias contra Badalona (3-1), Espanyol (2-3) y Sant Andreu (3-1) y han caído derrotados en cuatro ocasiones contra Mataró (2-1), Unificación Bellvitge (0-2), Mercantil ( 2-1) y Cornellà (3-1).

Hemos analizado con Kiku Parcerisas, mister de la Grama, el juego del rival y nos asegura que «el juvenil del Prat es un equipo trabajado y que viene en buena dinámica de juego». El técnico de la Grama sabe que la principal característica del rival «es un juego muy ofensivo que nos pondrá en problemas y tendremos que estar a un muy buen nivel para poder contrarrestarlo».

Por parte de la Grama, la deseada victoria se está haciendo esperar y sabemos que en muchos de los siete partidos disputados la moneda nos ha dado cruz cuando debía darnos cara, pero el trabajo está siendo bueno y cuando llegue tomaremos una buena dinámica de resultados para ir escalando posiciones en la clasificación.

Recuerde que jugamos esta tarde en el Municipal Sagnier de El Prat, a las 17: 45h y seguiremos el partido a #gramaenjoc

Por admin