Álex Montalbán va tancar la temporada 2021/22 marcant el definitiu 2-4 de la Grama a l’èpica remuntada davant el FC Ascó. Un gol que conté un doble significat per al jove davanter.

El seu gol número 7 a la seva segona temporada a Tercera Divisió (ara 3a RFEF) per acabar pitxitxi de l’equip. I sumats als 2 gols del curs anterior fan un total de 9 que el posen com a màxim golejador de la Fundació Esportiva Grama a categoria nacional, superant els 8 de Cristóbal León.

Montalbán continua en creixement constant. Jugador del futbol base, a la temporada 2017/18 amb el Juvenil B marcava més de 15 gols, anotava 2 amb l’A en el seu únic partit amb ells, i a més debutava amb el primer equip a Primera Catalana.

Per a la 2018/19 va ser clau en l’ascens del Juvenil A a la Lliga Nacional marcant 24 gols a Preferent. I abans del seu salt al primer equip, a la 19/20, marcava 16 gols vitals per a la permanència a la Lliga Nacional amb el Juvenil A.

Álex Montalbán cerró la temporada 2021/22 marcando el definitivo 2-4 de la Grama en la épica remontada ante el FC Ascó. Un gol que contiene un doble significado para el joven delantero.

Su gol número 7 en su segunda temporada en Tercera División (ahora 3ª RFEF) para acabar pichichi del equipo. Y sumados a los 2 goles del curso anterior hacen un total de 9 que le ponen como el máximo goleador de la Fundació Esportiva Grama en categoría nacional, superando los 8 de Cristóbal León.

Montalbán sigue en constante crecimiento. Jugador del fútbol base, en la temporada 2017/18 con el Juvenil B marcaba más de 15 goles, anotaba 2 con el A en su único partido con ellos, y además debutaba con el primer equipo en Primera Catalana.

Para la 2018/19 fue clave en el ascenso del Juvenil A a Liga Nacional marcando 24 goles en Preferente. Y antes de su salto al primer equipo, en la 19/20, marcaba 16 goles vitales para la permanencia en Liga Nacional con el Juvenil A.

Por admin