Merescut empat amb sabor a victòria.

Cristóbal León autor de dos gols contra el Terrassa (Foto: Pedro González)

Prometia ser un partit disputat i així ha estat des del primer minut fins a l’últim. Els homes de Toni Díaz han mostrat una de les millors armes durant el campionat, la combativitat, per endur-se un punt d’un dels estadis més complicats de la categoria.

Amb la novetat a l’onze inicial de Duarte, la Grama ha mantingut a ratlla al Terrassa durant els primers minuts de tanteig però a partir del quart d’hora, al minut 16, una pilota llarga que ha lluitat molt bé Sergi Arranz contra Cazorla, ha marxat també de Martí Tapia, ha acabat amb una internada pel costat esquerre de l’àrea i una centrada perfecta per Marcel Serramitja que ha batut a Toni Texeira sense cap tipus d’obstacle. Era l’1-0.

Els colomencs no van baixar els braços, no es van descomposar amb el gol del Terrassa però, encara així, els locals es mostraven superiors i aquesta superioritat la va materialitzar el pitxitxi egarenc, Sergi Arranz, en el 2-0, en una bona jugada de Guti per banda esquerra al minut 32.

Amb una avantatge tan clara tot semblava dat i beneit pels nois de Cristian García però aquesta Grama té el gen de la combativitat i mai donen un partit per perdut per molt advers que sigui el resultat. Al minut 40, una centrada per banda esquerra de l’atac Colomenc ha acabat amb un jugador blau sobre la gespa i l’àrbitre assenyalant la pena màxima. Penal a favor de la Grama que transforma Cristóbal León pel centre. Amb el 2-1 s’ha arribat al descans.

La segona part ens tenia preparat un partit completament diferent. Els nostres s’han fet amb el control de la pilota. Toni Díaz ha donat un pas endavant i ha col·locat als dos “Cristos” en atac. Cristóbal ha estat un autèntic mal de cap pels centrals del Terrassa, Omar s’ha mostrar combatiu i Cristo ha començat a recollir totes les pilotes pentinades a la frontal. Al mig del Camp, Adri i Ñito han començat a guanyar la partida amb l’ajuda de l’omnipresent Juan Carlos. Al darrera, les pujades dels laterals i la fortalesa de Jorge i Martí han fet que l’equip donés un recital a Terrassa.

Hem pogut aconseguir l’empat amb jugades d’Omar i Ñito, hem tingut ocasions per empatar però el gol no arribava i el Terrassa ha pogut sentenciar, en una jugada de Sergi Arranz, en temps de descompte però ha estat enorme l’aturada de Toni Texeira, que ha mantingut viu al seu equip. I justament en la última jugada del partit, després d’una aturada extraordinària d’Ortega, la pilota ha acabat en córner al minut 96. Javi Chica ha posat la pilota a l’àrea petita i Cristóbal, aixecant-se per sobre de tots, ha rematat de cap per anotar el merescut 2-2 sobre el xiulet de l’àrbitre.

Un empat de casta, de treball d’equip, d’aquells empats que omple de moral un vestidor en un Estadi on ho hem merescut davant d’un dels grans de la categoria. Enhorabona nois i pensar ja en el líder la pròxima setmana.

 

 

 

L’onze inicial de la Grama contra el Terrassa (Foto: Pedro González)

Prometía ser un partido disputado y así ha sido desde el primer minuto hasta el último. Los hombres de Toni Díaz han mostrado una de las mejores armas durante el campeonato, la combatividad, para llevarse un punto de uno de los estadios más complicados de la categoría.

Con la novedad en el once inicial de Duarte, la Grama ha mantenido a raya al Terrassa durante los primeros minutos de tanteo pero a partir del cuarto de hora, el minuto 16, un balón largo que ha luchado muy bien Sergi Arranz contra Cazorla , se ha marchado también de Martí Tapia, ha acabado con una internada por el lado izquierdo del área y un centro perfecto para Marcel Serramitja que ha batido a Toni Texeira sin ningún tipo de obstáculo. Era el 1-0.

Los colomenses no bajaron los brazos, no se descompusieron con el gol del Terrassa pero, aún así, los locales se mostraban superiores y esta superioridad la materializó el pichichi egarense, Sergi Arranz, en el 2-0, en una buena jugada de Guti por banda izquierda en el minuto 32.

Con una ventaja tan clara todo parecía visto para sentencia para los chicos de Cristian García, pero esta Grama tiene el gen de la combatividad y nunca dan un partido por perdido por muy adverso que sea el resultado. En el minuto 40, un centro por banda izquierda del ataque Colomense ha terminado con un jugador azul sobre el césped y el árbitro señalando la pena máxima. Penalti a favor de la Grama que transforma Cristóbal León por el centro. Con el 2-1 se llegó al descanso.

La segunda parte nos tenía preparado un partido completamente diferente. Los nuestros se han hecho con el control del balón. Toni Díaz ha dado un paso adelante y ha colocado a los dos «Cristos» en ataque. Cristóbal ha sido un auténtico dolor de cabeza para los centrales del Terrassa, Omar se mostró combativo y Cristo ha comenzado a recoger todos los balones peinados en la frontal. En medio del Campo, Adri y Ñito han comenzado a ganar la partida con la ayuda del omnipresente Juan Carlos. Detrás, las subidas de los laterales y la fortaleza de Jorge y Martí han hecho que el equipo diera un recital en Terrassa.

Hemos podido lograr el empate con jugadas de Omar y Nito, hemos tenido ocasiones para empatar pero el gol no llegaba y el Terrassa ha podido sentenciar, en una jugada de Sergi Arranz, en tiempo de descuento, pero ha sido enorme la parada de Toni Texeira, que ha mantenido vivo a su equipo. Y justamente en la última jugada del partido, tras una parada extraordinaria de Ortega, el balón acabó en córner en el minuto 96. Javi Chica ha puesto el balón en el área pequeña y Cristóbal, levantándose por encima de todos , remató de cabeza para anotar el merecido 2-2 sobre el silbato del árbitro.
Un empate de casta, de trabajo de equipo, de aquellos empates que llena de moral un vestuario en un Estadio donde lo hemos merecido ante uno de los grandes de la categoría. Enhorabuena chicos y a pensar ya en el líder la próxima semana.