Buscant la victòria a domicili

 

foto: www.terrassafc.com

El Terrassa rebrà a la Grama diumenge situat a la part alta de la classificació a només un punt de la quarta posició i després de guanyar al Granollers per 0-3.

L’equip egarenc ocupa actualment la novena posició però amb una bona ratxa que els ha col·locat molt a prop del Vilafranca que ocupa la quarta plaça. Amb 29 punts, 18 gols a favor i 12 en contra, porten sis jornades consecutives sense perdre i , amb la intenció de seguir sumant punts, rebran a la Fundació Esportiva Grama.

Amb aquests números està clar que la visita a l’Olímpic de Terrassa serà una de les  més complicades de la temporada pels colomencs encara que, per les baixes que acumula Crístian García, potser és l’escenari ideal per veure la primera victòria de la Fundació Esportiva Grama a domicili.

El mister del Terrassa no podrà contar amb Àlex Fernàndez, Carlos Guzmán i Guillem Savall fet que deixarà molt justa d’efectius la convocatòria pel matx contra la Grama.

Per la seva part, Toni Díaz, va sumant efectius a la seva plantilla per tal d’encarar el final d’aquesta primera volta. Dos noms són els protagonistes aquesta setmana en l’equip colomenc: Ión Perelló i Roberto Morales ja tenen fitxa federativa. En el cas de Ión, recentment incorporat de l’Eivissa, podria debutar cobrint la baixa de Fran Piera.  Mentrestant, el capità Roberto Morales està ja disponible per quan el tècnic ho consideri convenient. Haurà d’agafar ritme de partit però ens consta que la seva recuperació ja es una realitat i que ben aviat el veurem sobre la gespa capitanejant el mig del camp de la Grama.

Diumenge, a les 17h, en directe per Grama Ràdio i en streaming per la plataforma

FOOTTERS, podreu gaudir d’un partit que segurament valdrà la pena.

 

foto: terrassafc.com

El Terrassa recibirá a la Grama,  este domingo, situado en la parte alta de la clasificación a sólo un punto de la cuarta posición y tras ganar al Granollers por 0-3.
El equipo egarense ocupa actualmente la novena posición pero con una buena racha que les ha colocado muy cerca del Vilafranca que ocupa la cuarta plaza. Con 29 puntos, 18 goles a favor y 12 en contra, llevan seis jornadas consecutivas sin perder y, con la intención de seguir sumando puntos, recibirán a la Fundació Esportiva Grama.
Con estos números está claro que la visita al Olímpico de Terrassa será una de las más complicadas de la temporada para los colomenses aunque, por las bajas que acumula Crístian García, quizás es el escenario ideal para ver la primera victoria de la Fundació Esportiva Grama a domicilio.
El mister del Terrassa no podrá contar con Álex Fernández, Carlos Guzmán y Guillem Savall dejando muy justa de efectivos la convocatoria para el encuentro contra la Grama.
Por su parte, Toni Díaz, sigue sumando efectivos a su plantilla para encarar el final de esta primera vuelta. Dos nombres son los protagonistas esta semana en el equipo colomense: Ión Perelló y Roberto Morales que ya tienen ficha federativa. En el caso de Ión, recientemente incorporado del Ibiza, podría debutar cubriendo la baja de Fran Piera. Mientras tanto, el capitán Roberto Morales está ya disponible para cuando el técnico lo considere conveniente. Deberá coger ritmo de partido pero nos consta que su recuperación es ya una realidad y que en breve lo veremos sobre el césped capitaneando el centro del campo de la Grama.
Domingo, a las 17h, en directo por Grama Radio y en streaming por la plataforma FOOTTERS, podréis disfrutar de un partido que seguramente valdrá la pena.